Friday, 29 March, 2024

Σικάγο: Πυροβόλησε τον 12χρονο γιο της για μια κάρτα μνήμης – Στο πλευρό της ο πατέρας!

Στη σύλληψη μιας 37χρονης μητέρας από το Σικάγο για τη δολοφονία του 12χρονου γιου της τον οποίο πυροβόλησε στο κεφάλι προχώρησαν αστυνομικοί στις ΗΠΑ.
Σύμφωνα με την αστυνομία, η Φάλον Χάρις φέρεται να σκότωσε το παιδί της επειδή δεν της έδινε μια κάρτα μνήμης κινητού τηλεφώνου.
Η δολοφονία του 12χρονου Κάντεν Ίνγκραμ σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο στο σπίτι στο οποίο έμενε με τη μητέρα του στο νότιο Σικάγο. Όπως αναφέρεται στη δικογραφία η μητέρα του 12χρονου έχει καταγραφεί σε κάμερα ασφαλείας να σημαδεύει στο κεφάλι του παιδιού της και να του ζητά επιτακτικά να της παραδώσει την κάρτα μνήμης.
Όταν ο 12χρονος της απάντησε ότι δεν έχει την κάρτα μνήμης τότε η 37χρονη φέρεται να τον πυροβόλησε στο κεφάλι με το αγόρι «να έχει τις αισθήσεις του και να κλαίει», όπως αναφέρεται στη δικογραφία.
Η παιδοκτόνος φέρεται, επίσης, στη συνέχεια να αποχωρεί από την κουζίνα στο πάτωμα της οποίας ήταν το αιμόφυρτο παιδί της για να πάρει ένα τηλέφωνο ενώ όταν επέστρεψε συνέχισε να ζητά την κάρτα μνήμης. Όταν το παιδί, δεν απάντησε εκείνη τότε το πυροβόλησε δεύτερη φορά στο κεφάλι.
Την αστυνομία ενημέρωσαν συγγενείς της 37χρονης αφού εκείνη τους τηλεφώνησε για να τους ομολογήσει την φριχτή πράξη της. Το αγόρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του από τα τραύματα που είχε υποστεί στο κεφάλι. Η 37χρονη, η οποία ήταν κάτοχος δύο όπλων, κατηγορείται για ανθρωποκτονία α΄ βαθμού και κρατείται χωρίς εγγύηση με συγγενείς να αναφέρουν ότι είχε παρανοϊκή συμπεριφορά πριν τη δολοφονία του γιου της.
Σύμφωνα με τον πατέρα του 12χρονου παιδιού η μητέρα «ήταν μια στοργική μητέρα. Τον αγαπούσε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο».
«Ο κόσμος πρέπει να μάθει ότι η ψυχική ασθένεια είναι αληθινή», πρόσθεσε ο Λάβελ Ίνγκραμ, υποστηρίζοντας ότι η γυναίκα είχε επισκεφτεί τον ψυχοθεραπευτή της μόλις την προηγούμενη μέρα.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου