Friday, 19 April, 2024

Σκληρές εικόνες. Έγκυος προσπαθεί να πηδήξει από το παράθυρο για να γλιτώσει από το τέρας-σύζυγό της

Σοκ, οργή και θλίψη προκαλεί το βίντεο από την Βραζιλία που δείχνει την ωμή πραγματικότητα μίας γυναίκας θύμα ενδοοικογενειακής βίας.
Το παράθυρο ανοίγει και ξαφνικά ο έξω κόσμος βλέπει για μερικά δευτερόλεπτα τον εφιάλτη που ζουν όσες γυναίκες κακοποιούνται από τους συζύγους τους.
Η 35χρονη, που βρίσκεται στην 10η εβδομάδα κύησης, φτάνει στο σημείο να προσπαθεί να πηδήξει από το παράθυρο του σπιτιού της που βρίσκεται στον 2ο όροφο.
Η Maria Jose-όπως φαίνεται και στο βίντεο-την πρώτη φορά βγάζει το πόδι της έξω από το παράθυρο, ενώ ο σύζυγός της την τραβάει βίαια μέσα στο διαμέρισμα.
Ωστόσο αυτό είναι μόνο η αρχή του εφιάλτη της. Μετά από λίγη ώρα, η γυναίκα εμφανίζεται και πάλι στο παράθυρο και φαίνεται να γέρνει προς τα πίσω ενώ ο σύζυγός της είναι από πάνω της και την απειλεί.
Δυστυχώς όπως συμβαίνει και τις περισσότερες φορές, ο άνδρας την τραβάει προς τα πίσω με μανία και κλείνει τα παράθυρα, ώστε κανείς να μην δει ξανά τη στιγμή που μεταμορφώνεται σε… ανθρωπόμορφο τέρας.
https://www.dailymail.co.uk/news/article-9998475/Rio-Janeiro-pregnant-woman-tries-jump-window-abusive-husband-holds-back.html?ito=social-twitter_mailonline

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου