Thursday, 28 March, 2024

Σοκάρει η αυτοκτονία 24χρονης… Αν το διαβάζεις, έχω φύγει

Μια 24χρονη από το Μπρούκλιν που αυτοκτόνησε από το κτίριο “Vessel” στο Hudson Yards είχε γράψει ένα αποχαιρετιστήριο,
το οποίο φρόντισε να προγραμματίσει ώστε η ανάρτηση να δημοσιευθεί στο Instagram μετά τον θάνατό της.

«Αν το διαβάζεις, έχω φύγει», έγραψε η Γιοχέβεντ Γκουαράι στην ανάρτηση, την οποία είχε προγραμματίσει να “ανέβει” μια ημέρα μετά το τραγικό της άλμα.

«Ελπίζω να βρεις κάποια άνεση όταν γνωρίζεις ότι δεν πονάω πλέον» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Την Τρίτη, η Gourarie, μπήκε στο Μετρό στο Μανχάταν και αγόρασε ένα εισιτήριο για το “Vessel”, ένα δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο. Δεν είχε σημείωμα αυτοκτονίας, αλλά είχε πάνω της «πληροφορίες που διευκολύνουν στην επικοινωνία μετά τον θάνατό της», είπε μια πηγή της Αστυνομίας στο The Post. Φτάνοντας στο υψηλότερο επίπεδο της δομής, η Gourarie – που είχε καταγράψει στο διαδίκτυο τους αγώνες της με ανορεξία και κατάθλιψη-ανέβηκε στο κιγκλίδωμα και πήδηξε, ανέφερε η αστυνομία. Είχε προγραμματίσει το τελευταίο της μήνυμα Instagram για να δημοσιευθεί την επόμενη ημέρα.

«Γεια…. Υποθέτω ότι αν δεν ξέρετε μέχρι τώρα θα πρέπει πιθανώς να καθίσετε», έγραψε. «Αν το διαβάζεις αυτό, έχω φύγει. Είτε αυτό ή είμαι κάπως ανήμπορη στο νοσοκομείο, οπότε δεν μπορώ να διαγράψω αυτήν την προγραμματισμένη ανάρτηση. Ελπίζω πραγματικά να μην είμαι. Δεν με νοιάζει να αναφερθώ στους λόγους για τους οποίους “έφυγα”, αλλά σίγουρα υπάρχουν περισσότεροι από 13 (αναφορά στη γνωστή σειρά του Netflix). Προγραμμάτισα ένα σημείωμα για αποστολή στους γονείς μου μετά τον θάνατο μου… Ακόμα και η δημοσίευση αυτού μπορεί να τους πονάει.”Δεν θέλω να το κάνω αυτό, θέλω απλώς να αφήσω το τελευταίο μου σημάδι σε αυτόν τον κόσμο” περιγράφει στην ανάρτηση.

“Όλοι έχετε κάνει τη ζωή μου πολύ πιο γεμάτη, φωτεινότερη και πιο ευτυχισμένη από ό, τι θα ήταν χωρίς εσάς. Η υποστήριξή σας, η ενθάρρυνσή σας, οι αγκαλιές σας, οι προσκλήσεις σας, τα χαμόγελά σας, τα κείμενά σας, η ετικέτα σας σε memes που νομίζετε ότι θα βρω αστεία. Κανείς από εσάς δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτα – ή να κάνει περισσότερα – για να αποτρέψει αυτό από το να συμβεί. Όλοι κάνατε το απόλυτα καλύτερο και γι ‘αυτό είμαι αιώνια ευγνώμων. Ελπίζω να μπορείτε να βρείτε κάποια άνεση όταν ξέρετε ότι δεν πονάω πλέον. Σας αγαπώ” κατέληξε.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου