Thursday, 25 April, 2024

Πρώην βοηθός της Άμπερ Χερντ: “Έκλεψε” την ιστορία του βιασμού μου για να κατηγορήσει τον Ντεπ

Σοκαριστική αποκάλυψη από πρώην βοηθό της Άμπερ Χερντ: “Έκλεψε” την ιστορία του βιασμού μου για να κατηγορήσει τον Ντεπ
Σε μία σοκαριστική αποκάλυψη προχώρησε μία πρώην βοηθός της Άμπερ Χερντ, η οποία κατηγορεί την ηθοποιό ότι της “έκλεψε” την εξομολόγησή της για τη σεξουαλική επίθεση που υπέστη υπό την απειλή μαχαιριού, και αφού τη διαστρέβλωσε προς όφελός της. Σε δικαστικά έγγραφα που έχει στη διάθεσή της η DailyMail.com, η Κέιτ Τζέιμς αφηγείται πώς ξύπνησε μέσα στη νύχτα από έναν άνδρα που κρατούσε ματσέτα και τη βίαζε επί ώρες. Χρόνια μετά λέει πως απέμεινε οργισμένη και στεναχωρημένη όταν διάβασε τα έγγραφα σχετικά με την ενδοοικογενειακή βία που βίωσε η Χερντ στα χέρια του πρώην συζύγου της Τζόνι Ντεπ και αμέσως αναγνώρισε τις δικές της εμπειρίες. Η Χερντ στην ουσία “μου έκλεψε τη συζήτηση για τη σεξουαλική βία που υπέστην και τη διαστρέβλωσε κάνοντάς τη δική της για να επωφεληθεί” γράφει σε μια διακήρυξη με ημερομηνία 7 Ιουλίου. Η Τζέιμς, που λέει ότι εργαζόταν για τη Χερντ από τις 12 Απριλίου έως τον Φεβρουάριο του 2015 γράφει:

“Όταν ήμουν 26 χρονών και ταξίδευα στη Βραζιλία έπεσα θύμα άγριου βιασμού από έναν άγνωστο άνδρα που κρατούσε ματσέτα. Ο δράστης της επίθεσης με ξύπνησε ενώ κοιμόμουν μόνη μου στο δωμάτιό μου. Η επίθεση αυτή διήρκεσε 5-6 ώρες και ίσα που γλύτωσα τη ζωή μου. Αυτή η δραματική εμπειρία με τόση ακραία σεξουαλική βία με έχει στοιχειώσει από τότε”. Η Τζέιμς ανακαλεί πως το 2013, η Χερντ που ήταν εργοδότριά της, άκουσε που συζητούσε την επίθεση αυτή με μια φίλη και την κάλεσε στο γραφείο για να τη ρωτήσει σχετικά. Καθίσαμε στον καναπέ και με ρωτούσε σχετικά” υποστηρίζει η Τζέιμς.

“Ήταν περίεργη πώς το χειριζόμουν σε καθημερινή βάση και μου πρότεινε να πάρω όπλο. Σοκαρίστηκα με αυτήν την πρόταση λες και θα σκεφτόμουν να πάρω όπλο στο σπίτι με ένα μικρό παιδί μέσα. Απάντησα πως επέλεξα να βλέπω τον εαυτό μου ως θύμα βιασμού που επιβίωσε και όχι ως θύμα βιασμού και έτσι βρήκα τον τρόπο μου να το διαχειριστώ”, Η Τζέιμς αργότερα δέχτηκε να καταθέσει στην επερχόμενη δίκη περί δυσφήμησης που θα γίνει στη Βιρτζίνια ανάμεσα σε Χερντ και Ντεπ. Ο Ντεπ μηνύει την πρώην σύζυγό του επειδή σε κείμενο που έγραψε στην Washington Post έγραψε ότι επιβίωσε από ενδοοικογενειακή βία.

“Στις 25 Ιουνίου 2020, δέχτηκα τα έγγραφα σχετικά με τη συμμετοχή μου εκ μέρους του ενάγοντα σ’ αυτήν την υπόθεση. Καθώς διάβασα τα έγγραφα, με μεγάλη έκπληξη και απογοήτευσή μου, ανακάλυψα ότι η κυρία Χερντ είχε στην ουσία κλέψει τη συζήτηση σχετικά με τη σεξουαλική βία με τη δική της διαστρεβλωμένη ιστορία προκειμένου να επωφεληθεί. Αυτό φυσικά μου προκάλεσε φοβερό στρες και οργή που τολμούσε να αποπειραθεί να χρησιμοποιήσει την πιο φριχτή εμπειρία της ζωής μου ως δικό της αφήγημα”. Η Τζέιμς θα καταθέσει σε δύο αγωγές που αφορούν το ζευγάρι, κάνοντας την αρχή με την υπόθεση που εκδικάζεται στο Λονδίνο ενώ θα δώσει κι άλλη κατάθεση τον Ιανουάριο στη Βιρτζίνια.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου