Friday, 19 April, 2024

ΣΟΚ! Έσφαξε την κοπέλα του και ανέβασε τις φωτογραφίες φρίκης στο facebook της

Με την κατηγορία της δολοφονίας της κοπέλας του βαρύνεται ο Kenneth Alan Amyx. Αφού τη σκότωσε ανέβασε φωτογραφίες της νεκρής στο προσωπικό της facebook και προσπάθησε να αυτοκτονήσει

“Σας παρακαλώ προσευχηθείτε για εμάς” ήταν το μήνυμα που συνόδευε τις δύο φρικιαστικές φωτογραφίες της 43χρονης Jennifer Streit-Spears. Η αδερφή της κάλεσε τις αρχές όταν τις είδε και προσπάθησε μάταια να τους κάνει να τις αφαιρέσουν.

ded

“Τους ζήτησα να τις αφαιρέσουν αρκετές φορές. Μου είπαν ότι θα μπορούσα να μπλοκάρω τον λογαριασμό της Jennifer αν δεν ήθελα να βλέπω τι πόσταρε και μου έδωσε άλλες παρόμοιες επιλογές”, δήλωσε στην Daily Dot.

Όταν οι αστυνομικοί πήγαν σπίτι της 43χρονης τη βρήκαν μαχαιρωμένη και το σώμα του δολοφόνου σε κοντινή απόσταση. Το facebook αρχικά πίστεψε πως το θύμα ανέβασε τις φωτογραφίες, αλλά πλέον τις έχουν αφαιρέσει.

Ο Kenneth Alan Amyx καταζητούνταν επίσης για σεξουαλικά αδικήματα εναντίον παιδιών στο Τέξας όταν συνελήφθη από τις αρχές. “Δεν τους έβλεπα κάθε μέρα. Δεν θέλω να πω συχνά, αλλά ποτέ δεν άκουσα τίποτα. Έμοιαζαν καλά” είπε σοκαρισμένη η γειτόνισσά τους Taylor Dunafan.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου