Friday, 29 March, 2024

Σοκ: Ντοπέ η Σαράποβα

Σοκαρισμένοι οι άνθρωποι του παγκοσμίου τένις από το θέμα με την Μαρία Σαράποβα. Πιο συγκεκριμένα ανακοίνωσε πως της έγινε γνωστό μέσω επιστολής ότι απέτυχε να περάσει με επιτυχία το τεστ αντιντόπινγκ στο Open της Αυστραλίας!

Η 28χρονη Ρωσίδα, πέντε φορές κάτοχος grand slam, δεν έχει αγωνιστεί από τότε που ηττήθηκε στους προημιτελικούς της Μελβούρνης τον περασμένο Ιανουάριο από τη Σερένα Ουίλιαμς, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από απανωτούς τραυματισμούς. Η ουσία που βρέθηκε θετική, όπως παραδέχθηκε η ίδια, είναι το «meldonium», ενώ πρόσθεσε πως δεν έχει ενημερωθεί ακόμη τη λίστα με τα απαγορευμένα συστατικά για το 2016, που είχε στείλει η Παγκόσμια Οργάνωση Κατά του Ντόπινγκ τον περασμένο Δεκέμβριο.
«Για πρώτη φορά μου δόθηκε αυτή η ουσία το 2006. Είχα πολλά προβλήματα υγείας εκείνο το διάστημα», τόνισε η Σαράποβα στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στο Λος Άντζελες και πρόσθεσε: «Ήμουν άρρωστη πολύ συχνά, είχα ανεπάρκεια σε μαγνήσιο, καθώς και ιστορικό διαβήτη στην οικογένειά μου. Είχα και δείγματα τέτοια (σ.σ. διαβήτη). Αυτή ήταν μία από τις φαρμακευτικές αγωγές που ακολούθησα, μεταξύ άλλων».

Σοκ: Ντοπέ η Σαράποβα

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου