Thursday, 28 March, 2024

Σοκ στη Γαλλία: Συνελήφθη ευρωβουλευτής και αντιπρόεδρος κόμματος γιατί αυνανιζόταν μέσα σε κατάστημα

Ο Robert Rochefort, οικονομολόγος και ευρωβουλευτής, αντιπρόεδρος του κόμματος των Οικολόγων, Modem, συνελήφθη στις 31 Αυγούστου γιατί αυνανιζόταν μέσα σε κατάστημα, δίπλα σε παιδιά

Ο ευρωβουλευτής συνελήφθη να αυνανίζεται μέσα στο κατάστημα Castorama, σε προάστιο του Παρισιού. Δίπλα βρίσκονταν δύο παιδιά, τα οποία δεν αντιλήφθηκαν τίποτα, όπως αναφέρει το Γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από τους εργαζομένους στο κατάστημα και ο 60χρονος συνελήφθη. Όπως εξήγησε στους αστυνομικούς είχε «ανάγκη να αυνανίζεται» όταν βρισκόταν «σε κατάσταση στρες». Ο ευρωβουλευτής κρατήθηκε 4 ώρες στην ασφάλεια και αναγνώρισε ότι πρόκειται για σοβαρό παράπτωμα σεξουλικής επίδειξης. Δεν θα δικαστεί σε δικαστήριο αλλά θα πληρώσει πρόστιμο και θα αναγκαστεί να τεθεί σε θεραπεία.

Ο Robert Rochefort είναι αντιπρόεδρος του κόμματος Medem από το 2010. Το 2015 εξελέγη ευρωβουλευτής και είναι οικονομολόγος. Πριν ασχοληθεί με την πολιτική ήταν περιφερειακός διευθυντής κοινωνικών ασφαλίσεων και νωρίτερα από αυτό είχε εργαστεί στο κρατικό Κέντρο ερευνών για τη μελέτη και την παρατήρηση των συνθηκών ζωής.

Από το 2006 ως το 2009 ο Robert Rochefort ήταν μέλος του Συμβουλίου οικονομικής ανάλυσης στο γραφείο του τότε πρωθυπουργού της Γαλλίας.

 iefimerida.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου