Thursday, 25 April, 2024

Τέξας: 11χρονη γλίτωσε, γιατί αλείφτηκε με το αίμα της φίλης της και έκανε τη νεκρή

Δεν έχουν τέλος οι συνταρακτικές μαρτυρίες για το μακελειό στο Τέξας, όπου ο 18χρονος Σαλβαντόρ Ράμος άνοιξε πυρ σε τάξη δημοτικού σχολείου καθώς μια 11χρονη αλείφτηκε με αίμα και προσποιήθηκε την πεθαμένη…

Η Μία Τσερίλο παρακολούθησε έντρομη τον 18χρονο να πυροβολεί τη φίλη της καθώς εκείνη προσπαθούσε να καλέσει την αστυνομία. Στη συνέχεια ξάπλωσε πάνω στο κορίτσι που ανέπνεε ακόμη, ώστε να θεωρήσει ο μακελάρης πως είναι και οι δύο νεκρές.

Σύμφωνα με τη θεία της 11χρονης, Μπλάνκα Ριβέρα που μίλησε σε τοπικό δίκτυο του Τέξας, η Μία πήρε λίγο από το αίμα της φίλης της και το άλειψε πάνω της ώστε να δείχνει και η ίδια τραυματισμένη. Επιπλέον σύμφωνα με τη New York Post η Μία κατάφερε να αρπάξει το τηλέφωνο της δασκάλας της και να καλέσει την αστυνομία. 

Τέξας: «Ώρα να πεθάνετε», φώναζε στους μαθητές ο 18χρονος

«Σε αυτή τη φάση το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσευχόμαστε στον Θεό να μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε όλο αυτό. Ξέρω πόσο οδυνηρό είναι, αλλά αδυνατώ να φανταστώ τι περνάει ένα 11χρονο κορίτσι», είπε η θεία της στο δίκτυο Click 2 Houston του Τέξας.

Το κόλπο που της έσωσε τη ζωή

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Washington Post, η 11χρονη σκέφτηκε να πάρει και να βάλει πάνω της αίμα από τα τραύματα της φίλης της! Η ενέργειά της αυτή αποδείχθηκε σωτήρια για την ίδια, καθώς προσποιήθηκε τη νεκρή, δίπλα στο άψυχο σώμα της φίλης και συμμαθήτριά της… «Νομίζω ότι τώρα τη χτύπησε όλο αυτό. Τώρα τα συνειδητοποιεί όλα. Είμαστε στο σπίτι και κλαίει ασταμάτητα, έχει πάθει κρίση πανικού» δήλωσε η θεία της.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου