Friday, 19 April, 2024

Τέξας: 3χρονη σκότωσε με μια σφαίρα την 4χρονη αδελφή της

Συντετριμμένοι οι γονείς μετά τον θάνατο της 4χρονης από την 3χρονη αδελφή της στο Τέξας.

Απαρηγόρητοι οι γονείς μετά τον τραγικό χαμό της 4χρονης κόρης τους από τα χέρια της 3χρονης αδελφής της. Η ανήλικη βρήκε ένα γεμάτο όπλο στο σπίτι της οικογένειας στο Τέξας και πυροβόλησε κατά λάθος την αδελφή της.

Τα δύο ανήλικα κορίτσια, σύμφωνα με τον σερίφη της κομητείας Ed Gonzalez, βρίσκονταν στο υπνοδωμάτιο όταν εκτυλίχθηκε η τραγωδία. Στο διαμέρισμα της οικογένειας βρίσκονταν πέντε ενήλικες, συγγενείς ή οικογενειακοί φίλοι, με τα δύο ανήλικα κορίτσια να έχουν μείνει χωρίς επίβλεψη. Ένας εκ των γονιών πίστευε ότι ο άλλος γονέας πρόσεχε τα δύο ανήλικα κορίτσια. Είχαν μείνει τελικά μόνα τους χωρίς επίβλεψη στο υπνοδωμάτιο. Το 3χρονο κορίτσι βρήκε ένα γεμάτο όπλο και πυροβόλησε μια φορά.

Άκουσαν τον πυροβολισμό και βρήκαν την κόρη τους νεκρή

Οι συγγενείς άκουσαν μόνο έναν πυροβολισμό. Έτρεξαν στο δωμάτιο και βρήκαν το 4χρονο κοριτσάκι να μην ανταποκρίνεται. Μόλις έφτασαν στο σημείο οι διασώστες, το ανήλικο κορίτσι διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρό. Πρόκειται για μια ακόμα τραγική ιστορία ενός παιδιού που απέκτησε πρόσβαση σε όπλο και χτύπησε κάποιον άλλο. Αυτή τη φορά υπήρξε ένας μοιραίος πυροβολισμός» τόνισε ο Ed Gonzalez. Το γραφείο του εισαγγελέα θα αποφασίσει αν κάποιος από τους ενήλικες θα βρεθεί αντιμέτωπος με κατηγορίες. Η έρευνα βρίσκεται ακόμη σε προκαταρκτικό στάδιο. «Οι καρδιές μου είναι ραγισμένες και οι βοηθοί μας αρκετά ταραγμένοι» υπογράμμισε ο Ed Gonzalez. Ήταν ένας θάνατος που θα μπορούσε να αποφευχθεί. Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τα στοιχεία της Everytown for Gun Safety, έχουν σημειωθεί τουλάχιστον 58 ακούσιοι πυροβολισμοί από παιδιά στις ΗΠΑ. Προκλήθηκαν από αυτούς 22 θάνατοι και 37 τραυματισμοί.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου