Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Τα gay όργια με… μαχαίρια και σκουπόξυλο έφεραν συλλήψεις!

Δύο άνδρες που προσλήφθηκαν για να πραγματοποιήσουν τη σεξουαλική φαντασίωση ενός αγνώστου εμφανίστηκαν

σε λάθος διεύθυνση, κρατώντας… μαχαίρια κι ένα σκουπόξυλο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ζευγάρι αντρών είχαν προσφερθεί, μέσω Facebook, περί τις 2.700 λίρες για να ικανοποιήσουν τη φαντασίωση του πελάτη τους, που περιελάμβανε το δέσιμό του στο κρεβάτι και το χτύπημά του με το σκουπόξυλο, ενώ ο ίδιος θα είχε μείνει μόνο με το εσώρουχό του. Κι όλα αυτά, στο σπίτι του, κοντά στο Γκρίφιθ, στη Νέα Νότια Ουαλία της Αυστραλίας.
Ωστόσο, ο πελάτης μετακόμισε σε νέο σπίτι στον ίδιο δρόμο, μετά το κλείσιμο του ραντεβού, χωρίς να τους ενημερώσει, με συνέπεια οι δυο άντρες να μπερδευτούν και να πάνε στην αρχική διεύθυνση!
Όταν έφτασαν, φώναξαν το όνομα του πελάτη τους, όμως όταν ο νέος ένοικος άνοιξε το φως, τους βρήκε να στέκονται πάνω από το κρεβάτι του, κρατώντας τα μαχαίρια, σύμφωνα με το BBC. Συνειδητοποιώντας το λάθος τους, οι άντρες ζήτησαν ευγενικά συγγνώμη, τον χαιρέτησαν κι αποχώρησαν, ωστόσο εκείνος πανικοβλήθηκε στη θέα των μαχαιριών και κάλεσε την αστυνομία.
Το ζευγάρι μετακινήθηκε, στη συνέχεια, στη σωστή διεύθυνση και όταν ο -σωστός- πελάτης παρατήρησε το μαχαίρι στην τσέπη του παντελονιού ενός εκ των δυο αντρών, του ζήτησε να το αφήσει μέσα στο αυτοκίνητο. Έπειτα από λίγη ώρα, εμφανίστηκε στο σημείο η αστυνομία, η οποία αναζητούσε τους δυο άντρες, μετά από την κλήση του τρομαγμένου ένοικου και προχώρησε στη σύλληψή τους.
Στη δίκη τους που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες εβδομάδες, ο δικαστής ανέφερε πως οι ενέργειές τους ήταν μεν ασυνήθιστες, ωστόσο παραδέχτηκε πως δεν ήταν σκόπιμες, καθώς «κουβαλούσαν τα μαχαίρια, για να τα χρησιμοποιήσουν στο πλαίσιο ενός παιχνιδιού φαντασίας και δεν είχαν πρόθεση να εκφοβίσουν κάποιον». Ο ένας εκ των δυο αντρών, έχει ήδη αθωωθεί.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου