Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Τη βίασαν κατ΄ εξακολούθηση, την πυροβόλησαν δύο φορές, την πέταξαν σε πηγάδι, αλλά… επέζησε!

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη της Ινδίας, από τη φρικιαστική ιστορία μιας 15χρονης, η οποία έζησε στιγμές κόλασης στα χέρια των απαγωγέων της.

Η άτυχη έφηβη, γνωστή μόνο ως Poonam (δεν είναι το πραγματικό της όνομα), απήχθη στις 22 Νοεμβρίου, ενώ πήγαινε να αγοράσει μία κάρτα SIM σε απομονωμένη αγροτική περιοχή στο δυτικό Δελχί.
Τρία άτομα, τα δύο από τα οποία ανήλικα, την κρατούσαν αιχμάλωτη για 15 ημέρες, ενώ τη βίαζαν κάθε φορά που της έφερναν φαγητό.
Αποφάσισαν ωστόσο να την αφήσουν ελεύθερη το περασμένο Σάββατο, επιβιβάζοντάς την στο αυτοκίνητο με το οποίο την απήγαγαν.
Κατά τη διάρκεια της διαδρομής όμως, η νεαρή προσπάθησε να δραπετεύσει σε μία στάση που έκαναν για νερό. Μόλις την αντιλήφθηκαν την πυροβόλησαν δύο φορές στο στήθος, ενώ πιστεύοντας ότι είναι νεκρή, την πέταξαν σε ένα πηγάδι βάθους δέκα περίπου μέτρων βάθους!
Η 15χρονη, όχι μόνο άντεξε τις ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες χωρίς να υποκύψει στα σοβαρά τραύματά της, αλλά ούρλιαζε καθ΄ όλη τη διάρκεια της νύχτας. Τις απεγνωσμένες κραυγές της άκουσε τελικά ένας χωρικός, ο οποίος της έσωσε τη ζωή με τη βοήθεια συγχωριανών του.
«Ήταν καλυμμένη με αίμα και έκλαιγε όταν την τραβήξαμε έξω με ένα σχοινί. Στη συνέχεια τη μεταφέραμε σε ένα κοντινό ιδιωτικό νοσοκομείο με μια μοτοσικλέτα», ανέφερε ο Babbal Bhati στους Times of India.
Παρά το γεγονός ωστόσο ότι είχε πλήρως τις αισθήσεις της, η νεαρή Ινδή δεν αποκάλυψε αμέσως στις Αρχές όσα αποτρόπαια έζησε, υπό το φόβο ότι θα προστατευτούν οι απαγωγείς της (κάτι σύνηθες στα χωριά της χώρας) και θα επιστρέψουν για να σκοτώσουν, τόσο την ίδια, όσο και την οικογένειά της.
«Πυροβολήθηκε από κοντινή απόσταση με πιστόλι διαμετρήματος 12mm, ωστόσο οι σφαίρες δεν έβλαψαν τα ζωτικά της όργανα», επιβεβαίωσε εκπρόσωπος του τοπικού αστυνομικού τμήματος, ενημερώνοντας πως η αστυνομία συνέλαβε τρεις υπόπτους…

Τη βίασαν κατ΄ εξακολούθηση, την πυροβόλησαν δύο φορές, την πέταξαν σε πηγάδι, αλλά… επέζησε!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου