Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Τουρκία: Νεκρός ο αρχηγός της εθνικής χάντμπολ και ο 5χρονος γιος του. Αγνοείται η έγκυος σύζυγος

Σεισμός στην Τουρκία: Τραγωδία δίχως τέλος στη γειτονική μας χώρα, μετά το φονικό χτύπημα του Εγκέλαδου, ο οποίος σκόρπισε τον θάνατο σε χιλιάδες ανθρώπους.
Η ομοσπονδία χάντμπολ της Τουρκίας, γνωστοποίησε ότι ανάμεσα στα θύματα είναι κι ο αρχηγός της εθνικής ομάδας, Τζεμάλ Κιουτάχια.
Ο 32χρονος παίκτης βρέθηκε νεκρός στα ερείπια του σπιτιού του, μαζί με τον πεντάχρονο γιο του, Τσινάρ, ενώ όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, αγνοούνται η έγκυος σύζυγος του κι η πεθερά του.
Η Διεθνής Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης, μέσω ανακοίνωσής της: «εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια και τους φίλους του Κιουτάχια, καθώς και στα σκληρά πληγέντα έθνη της Τουρκίας και της Συρίας μετά από αυτή την τεράστια και άνευ προηγουμένου τραγωδία».
Ο Τζεμάλ Κιουτάχια φορούσε τη φανέλα της Χατάι Μπουγιουκσεχίρ Μπελεντίγεσπορ, κορυφαία ομάδα του τουρκικού πρωταθλήματος με 14 νίκες σε 15 αγώνες. Επίσης, έπαιξε επίσης για την B.B. Άνκαρασπορ, την Μπεϊκόζ Μπελεντίγεσι και τη ρουμανική Σουτσεάβα, ενώ έκανε καριέρα και στο μπιτς χάντμπολ, όπου αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο Euro 2021.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου