Wednesday, 24 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Το βίντεο με τον 17χρονο στο Ουισκόνσιν που πυροβολεί και δολοφονεί διαδηλωτές

Σε κατάσταση χάους συνεχίζονται να βρίσκονται οι ΗΠΑ, έπειτα από τα όσα έγιναν στην πόλη Κενόσα του Ουισκόνσιν, που συγκλονίζεται

από την Κυριακή (23/08), όταν η Αστυνομία πυροβόλησε και τραυμάτισε τον 29χρονο Αφροαμερικανό, Τζέικομπ Μπλέικ.
Ένας 17χρονος ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη χθες, Τετάρτη 26 Αυγούστου, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, καθώς σύμφωνα με δικαστικούς αξιωματούχους φέρεται να είναι αυτός που πυροβόλησε και σκότωσε δύο ανθρώπους, τραυματίζοντας έναν ακόμη κατά τη διάρκεια των βίαιων διαδηλώσεων που ακολούθησαν.
Οι πυροβολισμοί ξέσπασαν λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Τρίτης (25/08). Στο βίντεο φαίνεται ο νεαρός να πυροβολεί εναντίον όσων τον πλησίασαν, ενώ πολλοί άνθρωποι φαίνονται να τον κυνηγούν την ώρα που τρέχει στον δρόμο, κρατώντας ένα τουφέκι.
Ένας από τους διώκτες του φαίνεται να τον κλωτσάει με φόρα αφού αυτός πέφτει στο έδαφος και ένας άλλος προσπαθεί να αρπάξει το όπλο του. Φαίνεται να πυροβολείται από μικρή απόσταση και να πέφτει στο έδαφος.
Ο 17χρονος Κάιλ Ριτενχάουζ συνελήφθη στο Ιλινόι και κατηγορείται για εκ προθέσεως ανθρωποκτονία πρώτου βαθμού, όπως δήλωσε αξιωματούχος του δικαστηρίου του Λέικ Σίτι.

newsbeast.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου