Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Το ερωτικό πείραμα που έγινε viral: Ζευγάρι δέθηκε με χειροπέδες για να… σώσει τη σχέση του

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου επέλεξε ένα ζευγάρι από την Ουκρανία για να περάσει χειροπέδες
στους καρπούς του και να παραμείνει ενωμένο για τρεις μήνες, θέλοντας να θέσει τον έρωτά του υπό δοκιμή.

Ο Αλεξάντρ και η Βικτόρια, που ζουν στο Χάρκοβο της ανατολικής Ουκρανίας, επί τρεις μήνες θα ζουν δεμένοι ο ένας με τον άλλον και θα κάνουν τα πάντα μαζί.

Ο υπεύθυνος του εθνικού μητρώου ρεκόρ της Ουκρανίας Βιτάλι Ζόρι, που επιβλέπει το… ερωτικό πείραμα δήλωσε πως οι παλάμες του ερωτευμένου ζευγαριού απέχουν μόλις δύο εκατοστά” και υποστήριξε ότι το ζευγάρι είναι απολύτως υγιές προτού ξεκινήσουν το προσωπικό τους… lockdown εν μέσω της πανδημίας.

Το ζευγάρι επί τρεις μήνες θα καταγράφει τις εμπειρίες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όπως είπαν και οι δύο, πριν πάρουν αυτήν την απόφαση, τσακώνονταν συχνά και τώρα θέλουν να διορθώσουν τη σχέση τους. Έτσι, βρήκαν αυτόν τον τρόπο για να κάνουν το δικό τους πείραμα και να δοκιμάσουν τον έρωτά τους. “Αν αποφασίσουμε να χωρίσουμε στο διάστημα αυτών των τριών μηνών θα χρειαστούμε ειδικούς από υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης για να μας χωρίσουν” τόνισε ο Αλεξάντρ. Οι δυο τους φορούν ειδικά ραμμένα ρούχα με φερμουάρ ώστε να μπορούν να αλλάζουν ρούχα και να γδύνονται χωρίς να πρέπει να κάνουν τον Χουντίνι για να λύσουν τα δεσμά τους.

Οι δυο τους λένε ότι πηγαίνουν στην τουαλέτα μαζί, αλλά περιμένοντας ο καθένας τη σειρά του για το ντους, ενώ χρησιμοποιούν την τουαλέτα εναλλάξ. Μαζί βάζουν τα ρούχα στο πλυντήριο, ενώ η Βικτόρια περιμένει τον Αλεξάντρ να καθαρίσει τις μπότες του. Πάνε μαζί για τις αγορές στο σουπερμάρκετ ενώ κάνουν μαζί διάλειμμα για τσιγάρο. Και οι δύο είναι αισιόδοξοι ότι θα καταφέρουν να παραμείνουν σε τόσο στενή επαφή για τρεις μήνες.
“Σε ό,τι αφορά το αν νιώθουμε άνετα από σωματική άποψη, με κάθε μέρα που περνά, το συνηθίζουμε ολοένα και πιο πολύ. Γίνεται πιο εύκολο” είπε ο πωλητής αυτοκινήτων μέσω Διαδικτύου Αλεξάντρ Κουντλάι στο Reuters, που σημείωσε ότι η ιδέα του ήρθε όταν η Βικτόρια του είπε ότι θέλει να χωρίσουν: «Χωρίζαμε μια ή δυο φορές την εβδομάδα. Όταν κατά τη διάρκεια ενός ακόμα τσακωμού η Βίκα είπε και πάλι ότι πρέπει να χωρίσουμε, της απάντησα: ‘Τότε, θα σε δέσω με μένα».

Η 28χρονη αισθητικός, Βικτόρια Πουστοβίτοβα, είπε ότι αρχικά ήταν αρνητική όταν της το πρότεινε και τού έκλεισε το τηλέφωνο, αλλά τελικά ο αγαπημένος της τής άλλαξε γνώμη. όταν εκείνος το πρότεινε, αλλά τελικά ο Αλεξάντρ κατάφερε να της αλλάξει γνώμη. «Αποφάσισα ότι θα είναι μια ενδιαφέρουσα ιστορία για μένα, ότι θα φέρει στη ζωή μου νέα θετικά συναισθήματα που δεν είχα βιώσει πριν. Τον αγαπώ, έτσι πήρα την απόφαση να το κάνω» σημείωσε. Στις φωτογραφίες που ανεβάζουν στο Instagram, επισημαίνουν τη σημασία του αμοιβαίου σεβασμού και της κατανόησης. Έχουν επίσης εμφανιστεί σε εκπομπές της ουκρανικής τηλεόρασης.

Ομολογούν ότι στη σχέση τους «έχουν υπάρξει και εντάσεις», αλλά ότι βρήκαν νέους τρόπους για να αντιμετωπίζουν τις διαφωνίες τους. «Δεν εξαφανίστηκαν οι μεταξύ μας τσακωμοί, συνεχίζουμε να μαλώνουμε. Αλλά όταν πλησιάζουμε ένα αδιέξοδο και δεν υπάρχει συνεννόηση μεταξύ μας, απλά σταματάμε να μιλάμε αντί να μαζέψουμε τα πράγματά μας και να φύγουμε», είπε ο Αλεξάντρ.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου