Thursday, 28 March, 2024

Τραγωδία σε γάμο: 25χρονη παρέσυρε όχημα με τους νεόνυμφους. Νεκρή η νύφη, χαροπαλεύει ο γαμπρός

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σε παραλιακό δρόμο, όταν μια νύφη που έφευγε από τη δεξίωση του γάμου της σκοτώθηκε από μία μεθυσμένη οδηγό λίγες στιγμές μετά τη δεξίωση.

Το ιατροδικαστικό γραφείο της κομητείας Τσάρλεστον επιβεβαίωσε ότι η Σαμάνθα Μίλλερ, μια 34χρονη γυναίκα από το Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας, πέθανε στο δυστύχημα. Ο διευθυντής του τμήματος δημόσιας ασφάλειας του Folly Beach, Andrew Gilreath, δήλωσε ότι η Σαμάνθα είχε μόλις παντρευτεί ώρες νωρίτερα.

Το ατύχημα σημειώθηκε όταν μία μεθυσμένη οδηγός, η 25χρονη Τζέιμι Λι Κομορόσκι, χτύπησε με δύναμη το αυτοκινητάκι του γκολφ που μετέφερε το νιόπαντρο ζευγάρι! Το αυτοκινητάκι του γκολφ είχε φώτα και ήταν νόμιμη η οδήγηση τη νύχτα, σύμφωνα με τον Αστυνόμο. Στο ατύχημα τραυματίστηκαν και άλλοι τρεις στο αυτοκίνητο του γκολφ, μεταξύ των οποίων και ο γαμπρός. Ο γαμπρός παραμένει στο νοσοκομείο και σε κρίσιμη κατάσταση.

Η Κομορόσκι οδηγούσε ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο με ταχύτητα 105 χλμ./ώρα και φέρεται να πάτησε τα φρένα λίγο πριν χτυπήσει το αυτοκινητάκι του γκολφ γύρω στις 10 το βράδυ της Παρασκευής, σύμφωνα με τους ερευνητές. Το όριο ταχύτητας στο νησί κοντά στο Τσάρλεστον είναι 40 km/h. Η Κομορόσκι κατηγορήθηκε για ανθρωποκτονία από αμέλεια και τρεις κατηγορίες για οδήγηση υπό την επήρεια που προκάλεσε θάνατο. Αντιμετωπίζει έως και 25 χρόνια φυλάκιση για κάθε κατηγορία.

Η μητέρα του γαμπρού, Ανέτ Χάτσινσον, δημιούργησε μια σελίδα GoFundMe για να πληρώσει την κηδεία της νύφης της και τους ιατρικούς λογαριασμούς του γιου της.

Η σελίδα περιλαμβάνει μια φωτογραφία των νεόνυμφων που τρέχουν κάτω από βεγγαλικά λίγο πριν από τη συντριβή, η οποία έκανε το καρότσι του γκολφ να κυλήσει πολλές φορές. Περιλαμβάνει επίσης μια φωτογραφία του γαμπρού Άρις Χάτσινσον στο νοσοκομείο, όπου αναρρώνει από τραυματισμούς: κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πολλά σπασμένα κόκαλα. Η Ανέτ Χάτσινσον έγραψε ότι της έδωσαν μια τσάντα με το γαμήλιο συγκρότημα του γιου της πέντε ώρες αφότου η νεκρή πλέον σύζυγός του την έβαλε στο δάχτυλο. Η τραγωδία έχει αφήσει συντετριμμένα τα αγαπημένα πρόσωπα του ζευγαριού και την κοινότητα.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου