Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Τραγωδία: 21χρονος δολοφόνησε τους παππούδες του

Η αστυνομία βρήκε τους δυο ηλικιωμένους μέσα σε ένα λουτρό αίματος.

Μια αποτρόπαιη πράξη έκανε ένας 21χρονος καθώς δολοφόνησε τους παππούδες του στο Σικάγο. Ο Ρόμελ Τάϊσον έμενε στο σπίτι των παππούδων του μετά την αποφυλάκιση του τον Ιούνιο.Ο νεαρός κρατείτο στη φυλακή με την κατηγορία των διαρρήξεων.

Ο Ρόμελ Τάϊσον μαχαίρωσε θανάσιμα τον 68χρονο Γκάμπριελ Τάισον και τη σύζυγό του Καρμέλα 65 ετών μέσα στο σπίτι τους στο Σικάγο τη Δευτέρα.
Η αστυνομία αναφέρει πως το έγκλημα του Τάϊσον είναι από τα πιο σοκαρίστηκα που έχει δει. Σύμφωνα με την αυτοψία σε ίχνη αίματος που βρήκαν οι αστυνομικοί ο άτυχος Γκάμπριελ συνταξιούχος οδηγός λεωφορείων προσπάθησε να σώσει τη ζωή του άλλα δεν τα κατάφερε σύμφωνα με τη Metro.

Όσον αφορά τη γειτόνισσα του ζεύγους Φραν Τζούρεκ είναι σοκαρισμένη από την άγρια δολοφονία λέγοντας στο CBS Chicago ότι ενημερώθηκε από όταν ένας από τους άλλους εγγονούς των παππούδων ήρθε στο σπίτι και τη ρώτησε αν είχε άλλο κλειδί για το σπίτι. Έπειτα κάλεσε την αστυνομία όπου εντόπισε τον παππού νεκρό σε λίμνη αίματος έξω από το σπίτι του και την γιαγιά μαχαιρωμένη θανάσιμα μέσα στο σπίτι. Την ίδια στιγμή ο Ρόμελ βρισκόταν ήσυχος στην κρεβατοκάμαρα του περιτριγυρισμένος από κουζινομάχαιρα.

Ο 21χρονος κρατείται και αναμένεται να εμφανιστεί ενώπιον δικαστή ενώ ακόμα δεν έχει αναφέρει το κίνητρο του στην αστυνομία.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου