Friday, 29 March, 2024

Μίσιγκαν: Την έκαψε ζωντανή αφού της επιτέθηκε σεξουαλικά

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση της δολοφονίας της επαγγελματία παίκτριας πόκερ Σούζι Ζάο

η οποία βρέθηκε κατακαμένη, σε τέτοιο σημείο, μάλιστα, που να θεωρείται ότι ήταν φάρσα για το Χάλογουιν, ενώ πρώτα είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στην ακροαματική διαδικασία για τον φόνο της 33χρονης γυναίκας, η Σούζι που ήταν γνωστή στους κύκλους των παικτών πόκερ ως “Susie Q” δολοφονήθηκε και κάηκε ενώ ήταν ζωντανή, αφού πρώτα κακοποιήθηκε σεξουαλικά. Σύμφωνα με τον αναπληρωτή ιατροδικαστή, στους αεραγωγούς της βρέθηκε αιθάλη, “κάτι που σημαίνει ότι ήταν ζωντανή ενώ καιγόταν”, σύμφωνα με το Fo2 2 Detroit. Όπως πρόσθεσε ο ίδιος “κάηκε εκτεταμένα, με το 90% της επιφάνειας του σώματός της να έχει επηρεαστεί και τα μαλλιά της επίσης να έχουν καεί”. Ήταν τόσο φρικιαστικό που οι άνδρες οι οποίοι σκόνταψαν πάνω στο πτώμα της στη Λίμνη Γουάιτ δεν είχαν ιδέα ότι επρόκειτο για άνθρωπο. Αντίθετα πίστεψαν ότι ήταν μία κούκλα και πως κάποιος τους έκανε πλάκα, όπως κατέθεσε ο Ρόναλντ Γράνβιλ, ένας από την παρέα των ανδρών που την εντόπισαν.

“Ήταν πολύ δύσκολο να καταλάβουμε αν ήταν φάρσα για το Χάλογουιν ή κάποια κούκλα που είχε καεί” είπε ο άνδρας σύμφωνα με το Fox 2. Επίσης, η γυναίκα είχε αίμα ανάμεσα στα πόδια της με εκτεταμένη βλάβη στα γεννητικά της όργανα, όπως ακούστηκε στο δικαστήριο. Οι τελευταίες φρικιαστικές λεπτομέρειες αποκαλύφθηκαν έπειτα από προκαταρκτική ακροαματική διαδικασία για κατηγορίες δολοφονίας εναντίον του 60χρονου καταδικασμένου για σεξουαλικά εγκλήματα Τζέφρι Μπέρναρντ Μόρις, σύμφωνα με όσα αναγράφονταν στην αστυνομική αναφορά. Ο Μόρις και η Ζάι διέμειναν και οι δύο στο δωμάτιο 7 στο Μοτέλ Σέργουντ στο Γουότερφοντ, όχι ταυτόχρονα, και τα τηλεφωνικά αρχεία του Μόρις τον συνέδεσαν με το σημείο όπου ήταν πεταμένο το πτώμα, ακούστηκε στο δικαστήριο. Ο Μόρις θα δικαστεί για φόνο πρώτου βαθμού.

Δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι η δολοφονία της συνδέεται με το πόκερ ή με τζόγο και το κίνητρο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου