Friday, 29 March, 2024

ΦΡΙΚΗ! Έκαψαν 10χρονη και την πέταξαν σε πηγάδι γιατί αντιστάθηκε στο βιασμό της

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι μια μαθήτρια μόλις 10 ετών από την Ινδία χαροπαλεύει στο νοσοκομείο, καθώς δύο άγνωστοι άνδρες την έκαψαν

και την πέταξαν σε ένα ξεροπήγαδο γιατί αντιστάθηκε στο βιασμό της.

Όπως αναφέρουν οι Hindustan Times οι άνδρες περιέλουσαν το παιδί με κεροζίνη γιατί δεν ενέδωσε στις σεξουαλικές τους ορέξεις. Το κοριτσάκι έπαιζε έξω από το σπίτι του, όταν οι δύο άνδρες εμφανίστηκαν μπροστά του και προσπάθησαν να το δελεάσουν, προσφέροντάς του γλυκά. Η μικρή αρνήθηκε να τα πάρει και τότε εκείνοι την άρπαξαν και την πήγαν σε ένα λατομείο. Εκεί την έγδυσαν και προσπάθησαν να τη βιάσουν. Η 10χρονη όπως αντιστάθηκε, προσπάθησε να τους ξεφύγει, όμως εκείνοι την έπιασαν την έλουσαν με κηροζίνη, της έβαλαν φωτιά και την πέταξαν σε ένα πηγάδι για να πεθάνει. Το παιδί άρχισε να ουρλιάζει από τον πόνο μέχρι που την άκουσε μια περαστική και κάλεσε τους γείτονες, οι οποίοι και την ανέσυραν, ειδοποιώντας τους γονείς και την αστυνομία.

Η 10χρονη είπε στην αστυνομία ότι μπορεί να αναγνωρίσει τους δράστες αν τους δει, ενώ νοσηλεύεται με εγκαύματα στο 60% του σώματός της.

ΦΡΙΚΗ! Έκαψαν 10χρονη και την πέταξαν σε πηγάδι γιατί αντιστάθηκε στο βιασμό της

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου