Friday, 29 March, 2024

Φρικτός θάνατος για 27χρονη: Την βρήκαν νεκρή στο αμάξι της και λίγο μετά συνελήφθη η κολλητή της

Κατακρεουργημένη με 11 μαχαιριές βρέθηκε η 27χρονη influencer και επιχειρηματίας Thais Rocha Secundino μέσα στο αυτοκίνητό της.

Η δολοφονία της 27χρονης ήρθε στο φως στις 3 Φεβρουαρίου, όταν εντοπίστηκε το πτώμα της μέσα στο τζιπ της στο Σάο Πάολο. Σύμφωνα με τις αρχές, είχε τραύματα από μαχαίρι στο λαιμό, την κοιλιά και την πλάτη της, ωστόσο, το όπλο της δολοφονίας δεν έχει ακόμη ανακτηθεί.

Η αστυνομία ανέφερε, σύμφωνα με τη New York Post, ότι η Secundino, η οποία ήταν ιδιοκτήτρια πολλών νυχτερινών κέντρων, δολοφονήθηκε «για θέματα που αφορούν υπεξαίρεση» των επιχειρήσεών της.

Οι Αρχές έχουν ήδη συλλάβει δύο υπόπτους για τη δολοφονία, τον 45χρονο άνδρα οδηγό της, Leandro Aparecido Dos Santos, και την 31χρονη Cintia Maria Feliciano Peixe, μία από τις καλύτερες φίλες της 27χρονης που εργαζόταν σε ένα από τα κελάρια κρασιών της Secundino. «Ο σύντροφος του θύματος είπε ότι η Thaís είχε πάει να συναντήσει τη φίλη της για να της δώσει κάποιες εξηγήσεις και δεν επέστρεψε ποτέ» είπε η αστυνομία. «Και οι δύο αρνούνται ότι σκότωσαν το μοντέλο, αλλά υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι συμμετείχαν στη δολοφονία της».

Λόγω της «ειδεχθούς» φύσης του εγκλήματος, οι δύο ύποπτοι θα κρατηθούν προσωρινά για 30 ημέρες.

Στο πλαίσιο της έρευνάς τους, οι αστυνομικοί κατάσχεσαν το αυτοκίνητο του θύματος μαζί με τα τηλέφωνα των υπόπτων. Οι αρχές εξετάζουν επίσης υλικό από κάμερες ασφαλείας που είχαν τραβηχτεί στην περιοχή την ώρα του θανάτου του Thaís.

Οι ανακριτές αρνήθηκαν να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου