Friday, 19 April, 2024

Χειροπέδες σε “λυκάνθρωπο” που τρόμαζε τους περαστικούς

Μάλλον σεληνιάστηκε ο άνδρας από το Πακιστάν, από την πανσέληνο που ήταν στις 30 Δεκεμβρίου
και αφού φόρεσε μία μάσκα λυκάνθρωπου βγήκε στους δρόμους της Πεσαβάρ την Παραμονή Πρωτοχρονιάς κι άρχισε να τρομάζει τον κόσμο, σύμφωνα με την Indian Express.

Ο Ασάντ Χαν, που κατοικεί στη συνοικία Μότι, έκανε βρυχηθμούς ενώ οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του, όπως αρχικά μετέδωσε η Saama TV. Όταν η αστυνομία τον σταμάτησε, είπε ότι δεν είχε σκοπό να τρομάξει τον οποιονδήποτε, απλώς ακολουθούσε τις κυβερνητικές οδηγίες για υποχρεωτική χρήση μάσκας λόγω πανδημίας. Πάντως, οδηγήθηκε με χειροπέδες στο αστυνομικό τμήμα ακόμη φορώντας τη μάσκα του. Χρήστες του twitter αστειεύτηκαν με τις φωτογραφίες του που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου ότι αυτή η μάσκα που επέλεξε σίγουρα θα τον προστατεύσει από τον κορονοϊό αφού καλύπτει ολόκληρο το πρόσωπο.

Άλλος χρήστης του twitter σχολίασε ότι ο κόσμος θα φοβήθηκε να κυκλοφορήσει με την παρουσία του λυκάνθρωπου στους δρόμους οπότε σίγουρα τους προστάτευσε από τον κορονοϊό. Ένας άλλος χρήστης σχολίασε ότι προφανώς τον ανέφερε στην αστυνομία μία Κοκκινοσκουφίτσα. Δεν έχει γίνει γνωστό αν απαγγέλθηκαν κατηγορίες εναντίον του.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου