Thursday, 28 March, 2024

Χειροπέδες σε μαϊμού-αστυνομικό στις ΗΠΑ – Έκανε έλεγχο σε πραγματικό αξιωματικό

Χειροπέδες πέρασαν τα όργανα της τάξης σε φρουρό ασφαλείας ο οποίος κατηγορείται για πλαστοπροσωπία.

Συγκεκριμένα ο άνδρας από τη Φλόριντα των ΗΠΑ προσποιούμενος τον αστυνομικό έκανε σήμα για έλεγχο σε πραγματικό αστυνομικό που ήταν εκτός υπηρεσίας τη στιγμή του περιστατικού. Ο Ομάρ Φορντ επέστρεφε σπίτι από τη δουλειά. Είπε στην αστυνομία ότι τον προσπέρασε ένα αυτοκίνητο που έτρεχε πολύ, σύμφωνα με το Fox News. “Ο κύριος με προσπέρασε πετώντας, το αυτοκίνητό του χόρευε. Οπότε πίστεψα ότι ενδεχομένως ήταν μεθυσμένος” είπε ο Φορντ στο υλικό από τη φορητή κάμερα ενός αστυνομικού, που δημοσιοποιήθηκε.

Ο Φορντ προσπάθησε να κάνει τον οδηγό να σταματήσει το όχημά του στην άκρη του δρόμου, όμως ο αστυνομικός που ταυτοποιήθηκε ως ο Ζάκαρι Πρινς, και που έχει εμπειρία σε τέτοιες τακτικές, αναβόσβησε ο ίδιος τα φώτα του και κάλεσε τους συναδέλφους του. “Αφού είναι ο ίδιος αστυνομικός γνωρίζει για τις στολές και τις δικαιοδοσίες των τμημάτων, και κατάλαβε ότι δεν ήταν αστυνομικός από την Κομητεία ή από το τμήμα του ούτε παραστρατιωτικός. Οπότε μας κάλεσε να σταματήσουμε αυτό το άτομο” είπε ο αρχηγός της αστυνομίας του Κασελμπέρι σε συνέντευξη Τύπου.

Ο Φορντ φορούσε γιλέκο που έφερε τον τίτλο της εταιρείας σεκιούριτι για την οποία εργάζεται και πάνω του είχε σήμα, όπλο και τίζερ. Σύμφωνα με το υλικό που δημοσιοποιήθηκε οι αστυνομικοί είπαν στον άνδρα ότι οι πολίτες θα τον μπέρδευαν διαρκώς με αξιωματικό επιβολής του νόμου. Η αστυνομία τον κατηγόρησε για πλαστοπροσωπία αστυνομικού και για οδήγηση με ληγμένη άδεια. Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου