Thursday, 25 April, 2024

Χιούστον: Ληστής μπήκε να κλέψει σε εστιατόριο, τον σκότωσε πελάτης

Ένας πελάτης πυροβόλησε και σκότωσε έναν ληστή σε μεξικάνικο εστιατόριο στο Χιούστον των ΗΠΑ το βράδυ της Πέμπτης.

Σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα του Χιούστον, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 23:30.

Μάρτυρες είπαν στην αστυνομία ότι ένας άνδρας με μάσκα του σκι μπήκε στο εστιατόριο και έστρεψε ένα πιστόλι στους πελάτες ζητώντας τα χρήματά τους.

Καθώς ο ληστής μάζευε χρήματα, ένας από τους πελάτες έβγαλε το δικό του όπλο και τον πυροβόλησε πολλές φορές, σκοτώνοντάς τον, είπε η αστυνομία.

Στη συνέχεια πήρε όλα τα χρήματα από τον ληστή και τα επέστρεψε στους άλλους πελάτες πριν φύγει από το σημείο. Όταν έφτασαν οι πρώτες βοήθειες, διαπίστωσαν ότι ο δράστης της ληστείας ήταν νεκρός. Η αστυνομία είπε ότι ήταν ένας άνδρας γύρω στα 20, αλλά η ταυτότητά του δεν έχει γίνει γνωστή.

Η αστυνομία του Χιούστον ζητά τη βοήθεια του κοινού για τον εντοπισμό του πελάτη που σκότωσε τον ληστή. Δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.

«Οι ανακριτές θέλουν να μιλήσουν με τον άνδρα για τον ρόλο του στο περιστατικό», ανέφερε η αστυνομία σε ένα δελτίο Τύπου. Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες από κάμερα που δείχνουν τον πελάτη που αναζητά, καθώς και το όχημά του- ένα κόκκινο φορτηγό της δεκαετίας του 1970 ή του 1980.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου