Tuesday, 16 April, 2024

Αυτές είναι οι συναλλαγές που μπορείτε να κάνετε στις τράπεζες

Αυτές είναι οι συναλλαγές που μπορείτε να κάνετε στις τράπεζες
Παρατάθηκε μέχρι και την Τετάρτη η τραπεζική αργία. Μέχρι τότε 1.170 υποκαταστήματα τραπεζών θα είναι ανοιχτά σε όλη τη χώρα.

Μετά την χθεσινή σύσκεψη στο Γενικό Λογιστήριο του κράτους με τη συμμετοχή του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Δημήτρη Μάρδα και τους εκπροσώπους των διοικήσεων των τραπεζών υπό την πρόεδρο της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, Λούκα Κατσέλη,αποφασίστηκε η παράταση της τραπεζικής αργίας ως και την Τετάρτη 8 Ιουλίου.

Σήμερα και αύριο λοιπόν παραμένει το όριο αναλήψεων από τα ΑΤΜ μέχρι του ποσού των 60 ευρώ και παράλληλα θα είναι ανοιχτά 1.170 τραπεζικά υποκαταστήματα σε όλη τη χώρα. Αναλήψεις μετρητών μπορούν να κάνουν μόνο οι συνταξιούχοι και οι δικαιούχοι προνοιακών επιδομάτων που δεν διαθέτουν κάρτα αναλήψεων.

Θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι οι συνταξιούχοι θα μπορούν να κάνουν αναλήψεις ως το ποσό των 120 ευρώ, μόνο αν δεν έχουν λάβει ήδη αυτό το ποσό τις προηγούμενες μέρες.

Επίσης μπορούν να γίνονται καταθέσεις μετρητών σε καταθετικούς και δανειακούς λογαριασμούς, μεταφορές ποσών από λογαριασμό σε λογαριασμό στην ίδια τράπεζα και σε άλλες (εμβάσματα εσωτερικού) καθώς και από λογαριασμό σε δάνειο.

Επίσης γίνονται αιτήσεις για έκδοση νέων καρτών και για χορήγηση κωδικών e-banking.

Πηγή: antenna.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου