Thursday, 28 March, 2024

Διεθνές Συνέδριο του Οικον. Επιμελητηρίου “Κοιτάζοντας προς το μέλλον της Ελληνικής Οικονομίας”

Τέσσερις πολύ ενδιαφέρουσες και επίκαιρες θεματικές, αναπτύχθηκαν την Τρίτη, 28 Μαρτίου, στο 4ο Διεθνές Συνέδριο

του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, με θέμα, “Κοιτάζοντας προς το μέλλον της Ελληνικής Οικονομίας”, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Στα πάνελ συμμετείχαν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημερίδας, υψηλόβαθμα στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων και ομίλων, που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, καθώς και εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου.

Οι θεματικές ενότητες που αναπτύχθηκαν:

-Επενδυτική βαθμίδα: Καταλύτης για την ελληνική οικονομία, με τον αναλυτή της Moody’s για την Ελλάδα, Steffen Dyck, τον Διευθύνων Σύμβουλο της ΕΧΑΕ, Γιάννο Κοντόπουλο,κ.α.-Ο ρόλος του τραπεζικού συστήματος στη μετάβαση της ελληνικής οικονομίας, με τον επικεφαλής της ομάδας της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας στην Αθήνα, Martin Bijsterbosch, κ.α.

-Κλείνοντας το επενδυτικό κενό, με τον Υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, την επικεφαλής της EBRD για Ελλάδα και Κύπρο, Andreea Moraru, τον Αντιπρόεδρο και επικεφαλής ανάπτυξης και στρατηγικής του Ομίλου Κοπελούζου, Θωμά Αχείμαστο και άλλους ομιλητές και

-Ψηφιακός μετασχηματισμός και η 4η βιομηχανική επανάσταση, με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκο Πιερρακάκη, τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργό Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση, τον ΓΓ της Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, Ανδρέα Σπυρόπουλο, τον Γενικό Διευθυντή της Microsoft για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, Θεοδόση Μιχαλόπουλο, κ.α.

Κεντρικός ομιλητής στο δείπνο είναι ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Θόδωρος Σκυλακάκης ενώ παρεμβάσεις είτε δια ζώσης είτε ηλεκτρονικά, έκαναν πλήθος άλλων ομιλητών και δημοσιογράφοι.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου