Thursday, 25 April, 2024

Η Recycle Greece|Tserkezidis Group of Companies στο Συνέδριο του «The Economist»

Σταθερή στα ραντεβού της απέναντι στην ανάπτυξη, η Recycle Greece|Tserkezidis Group of Companies παρευρέθηκε

στο κορυφαίο Επενδυτικό Συνέδριο του «The Economist»“THE EASTMED LONDON INVESTEMENT SUMMIT” “Cyprus-Greece-Israel: Propelling a partnership for growth”στο Λονδίνο, όπου και συνέβαλλε ως Contributor.
Με κύριο άξονα των συζητήσεων να αποτελεί την εξασφάλιση της ενεργειακής ασφάλειας στην Ανατολική Μεσογείο και τις επενδυτικές προοπτικές των χωρών του Ισραήλ, της Κύπρου και της Ελλάδας γενικότερα αλλά και ειδικότερα στον τομέα της ενέργειας, σημαντικοί ομιλητές από τις ΗΠΑ, την Ευρώπη, και το Ισραήλ λειτούργησαν ως πυλώνες ιδεών για την ανάπτυξη επενδυτικών δυνατοτήτων. Με τον Αναπλ. Υπ. Οικ. για τη δημοσιονομική πολιτική, Θ. Σκυλακάκη να υπενθυμίζει την επιλογή της κυβέρνησης για την στήριξη των πράσινων επενδύσεων, το οικολογικό τεκμήριο τοποθετήθηκε στο επίκεντρο των ομιλιών.
Την ορθότητα της απόφασης μας να ενισχύσουμε την δραστηριότητα μας στον τομέα της ανακύκλωσης στην Ελλάδα και να επεκτείνουμε τις εργασίες μας στη Λεκάνη των Βαλκανίων, εξειδικεύοντας στον τομέα της ανακύκλωσης των επικίνδυνων αποβλήτων, επιβεβαίωσε το μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε στα πλαίσια του συνεδρίου. Ταυτόχρονα ο Ανώτερος Σύμβουλος του Ατλαντικού Συμβουλίου στην Ουάσιγκτον, (G.E.C.) δρ. Χ. Τζίμητρας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Σήμερα το 26% της παγκόσμιας ενέργειας προέρχεται από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Το 2020 το ποσοστό αυτό αναμένεται να ανέλθει στο 32%», αποκάλυψε τις επενδυτικές προοπτικές του τομέα.
Παράλληλα, στα πλαίσια του συνεδρίου δόθηκε η ευκαιρία στον Πρόεδρο & CEO της Recycle Greece-TserkezidisGroup of Companies, και στους στενούς συνεργάτες του που τον συνόδευαν, να συνομιλήσουν με παρευρισκόμενους, αναλύοντας τις επενδυτικές προοπτικές της εταιρείαςστον τομέα της ενέργειας από εναλλακτικές πηγές και στην διαχείριση αποβλήτων. Χαρακτηριστικά, μετά το πέρας των εργασιών του συνεδρίου και των συνομιλιών που είχε, ο κ. Ν. Τσερκεζίδης δήλωσε: «Με αρωγούς μας το όραμα, τη θέληση, τις δυνατότητες της εταιρείας και την επιθυμία μας να συμβάλλουμε στην βιώσιμη ανάπτυξη του πλανήτη, επενδύουμε σταθερά στον τομέα της ανακύκλωσης και επεκτείνουμε την δραστηριότητα μας στην παραγωγή ενέργειας από εναλλακτικές πηγές. Μεγάλος στόχος μας, η ανακύκλωση των επικίνδυνων αποβλήτων»

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου