Tuesday, 16 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Θ. Βασιλακόπουλος εν μέσω κορωνοϊού, πήρε από φαρμακευτικές 759.260 ευρώ!

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, ο οποίος από την αρχή της πανδημίας του κορωνοϊού έγινε γνωστός στο πανελλήνιο λόγω των επίμονων απόψεων του

αναφορικά με τα εμβόλια και τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αντιμετωπίζονται οι ανεμβολίαστοι πήρε πάρα πολλές χιλιάδες ευρώ εν μέσω κορωνοϊού!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με συμβάσεις που είναι δημοσιευμένες στο Διαύγεια, από τα τέλη του 2020, δηλαδή λίγο πριν ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί, μέχρι και σήμερα έχουν δοθεί στον Θ. Βασιλακόπουλο 759.259.00 ευρώ.

Να τονιστεί ότι στο Λαϊκό Νοσοκομείο υπάρχουν δύο Θ.Βασιλακόπουλοι, ο ένας είναι ο γνωστός καθηγητής Πνευμονολογίας και ο άλλος είναι καθηγητής Αιματολογίας, στις συμβάσεις δεν διαχωρίζονται ακριβώς ποια ποσά πήρε ο ένας και ποια ο άλλος.

Περίπου 200-250.000 ευρώ φαίνεται να έχουν δοθεί στον καθηγητή Αιματολογίας για αγορά εξοπλισμού (καθώς αναφέρονται σε καθηγητή Θεόδωρο Π. Βασιλακόπουλο), ενώ βλέπουμε πολλές συμβάσεις που αναφέρονται σε διαλέξεις για θέματα πνευμονολογίας, στις οποίες πιθανότατα συμμετείχε ο γνωστός καθηγητής. Συνολικά είναι σχεδόν 50 συμβάσεις. Μην ξεχνάμε ότι ο Θ. Βασιλακόπουλος τις τελευταίες ημέρες βγαίνει σε όλα τα συστημικά ΜΜΕ και προωθεί την τέταρτη δόση, μάλιστα προτείνει στην κυβέρνηση να επιτρέψει στους πολίτες να μπορούν να αγοράζουν μόνοι τους το εμβόλιο από το φαρμακείο. Όλες οι συμβάσεις είναι από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και τις υπογράφει ο καθηγητής Νικόλαος Βούλγαρης. Οι περισσότερες συμβάσεις αφορούν διάφορες διαλέξεις που έκανε ο καθηγητής Θ. Βασιλακόπουλος, για τις οποίες χρυσοπληρώθηκε, ενώ υπάρχουν και συμβάσεις που αναφέρονται σε «αποδοχή δωρεάς», αλλά και σε έρευνες για φάρμακα.

https://www.pronews.gr/wp-content/uploads/2022/04/18/9%CE%99%CE%A8%CE%A546%CE%A8%CE%962%CE%9D-6%CE%98%CE%A8.pdf

https://www.pronews.gr/wp-content/uploads/2022/04/18/6%CE%9D5%CE%9C46%CE%A8%CE%962%CE%9D-3%CE%92%CE%99.pdf

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου