Saturday, 20 April, 2024

Κλειδιά στον Άδωνι: Η εστίαση απαντά

Προκάλεσε, λοιδόρησε και τώρα έφτασε η στιγμή να εισπράξει τα αποτέλεσμα των τοποθετήσεών του ο Άδωνις Γεωργιάδης

με την αρχή να γίνεται την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021, στη Λάρισα, εκεί όπου οργισμένοι επιχειρηματίες της εστίασης παρέδωσαν, όπως άλλωστε ζήτησε ο Υπουργός του Μητσοτάκη, τα κλειδιά των καταστημάτων τους!
Στην πλατεία Ταχυδρομείου, έχει τοποθετηθεί ένας κάδος όπου επαγγελματίες αφήνουν τα κλειδιά των επιχειρήσεών τους-ένας εξ αυτών άφησε μάλιστα και ένα λογαριασμό της ΔΕΗ-στο πλαίσιο της κινητοποίησης που διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων.
Στον αυτοσχέδιο κάδο, αναγράφεται η φράση «κλειδιά για τον Άδωνι». Σημειώνεται πως η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021 κορυφώνει τη δράση της, ενώ στη συνέχεια αντιπροσωπεία της προτίθεται να παραδώσει τα κλειδιά που θα συγκεντρωθούν στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η Ανακοίνωση

Οι επιχειρήσεις Εστίασης και συναφών επαγγελμάτων σε κάθε γωνιά της Ελλάδας κινδυνεύουν από λουκέτα. Με υποσχέσεις δεν αντιμετωπίζεται ο όλεθρος, δεν πληρώνονται οι υποχρεώσεις. Ο εμπαιγμός δεν μπορεί να συνεχιστεί. Ο φόβος, η αγανάκτηση, η αβεβαιότητα μετατρέπονται σε απελπισία και οργή.
Παραδίδουμε με πόνο ψυχής τα κλειδιά των επιχειρήσεών μας
Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ (Αθήνα)
10:00-14:00
Πάρτε τα κλειδιά-Δώστε μας πίσω τις ζωές μας-Ανοίξτε το οξυγόνο

Και στις Σέρρες παραδίδονται τα πρώτα κλειδιά

Αποδέκτης του πρώτου κλειδιού πρώην επαγγελματία της Εστίασης έγινε την Παρασκευή, 5/2/2021, ο Πρόεδρος της Ένωσης Καταστημάτων Αναψυχής & Εστίασης Ν. Σερρών, Σωτήρης Κοτσαμπάς, σε μία κίνηση όχι απλά συμβολική και μέσα στο πλαίσιο της εκδήλωσης διαμαρτυρίας, αλλά άκρως κυριολεκτική.
Ο Αντώνης Τζαφέρης, κάτοικος Ηράκλειας και ιδιοκτήτης του καταστήματος εστίασης “ΚΑΦΕ-ΨΗΣΤΑΡΙΑ-Ο ΑΝΤΩΝΗΣ” συγκαταλέγεται ανάμεσα σε έναν ακόμη από τους χιλιάδες επαγγελματίες του κλάδου, που, υπό το βάρος της υγειονομικής και οικονομικής κρίσης, δεν αντέχουν και αποφασίζουν να κατεβάσουν τα ρολά της επιχείρησής τους.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου