Saturday, 20 April, 2024

Μία ακόμη παράταση για τις φορολογικές δηλώσεις 2015

Λόγω των τεχνικών προβλημάτων που παρουσιάστηκαν στο TAXISnet


Υπογράφηκε από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Τρύφωνα Αλεξιάδη, απόφαση για παράταση της υποβολής των φορολογικών δηλώσεων των νομικών προσώπων μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015.
Για τα φυσικά πρόσωπα η ανακοίνωση θα εκδοθεί την Παρασκευή 21 Αυγούστου.
Την πρόθεση του υπουργείου Οικονομικών να δώσει μια μικρή παράταση στην υποβολή φορολογικών δηλώσεων νομικών προσώπων, η προθεσμία για τις οποίες λήγει την Πέμπτη 20 Αυγούστου, ανακοίνωσε νωρίτερα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης. Σύμφωνα με τον κ. Αλεξιάδη η παράταση κρίθηκε αναγκαία λόγω τεχνικών προβλημάτων στο Taxisnet.
Θυμίζουμε ότι λίγο πριν αποχωρήσει από το Υπουργείο Οικονομικών, η πρώην αναπληρώτρια υπουργός, Νάντια Βαλαβάνη υπέγραψε της απόφαση για παράταση των προθεσμιών υποβολής των φορολογικών δηλώσεων 2015 (εισοδήματα 2014). Ειδικότερα, παρατάθηκε έως την Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015, η προθεσμία για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων από τα φυσικά πρόσωπα (που αρχικά έληγε στις 27 Ιουλίου) και έως και την Πέμπτη 20 Αυγούστου για τις επιχειρήσεις (που έληγε στις 20 Ιουλίου).

Μία ακόμη παράταση για τις φορολογικές δηλώσεις 2015

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου