Thursday, 28 March, 2024

Με ΦΕΚ η αντικατάσταση της Κατερίνας Σαββαΐδου

Ορίστηκε ο προσωρινός αντικαταστάτης της Σαββαΐδου

Αποπομπή της Κατερίνας Σαββαΐδου αποφάσισε το Υπουργικό Συμβούλιο
Αργά το βράδυ της Πέμπτης δημοσιεύθηκε στο Φύλλο της Εφημερίδος της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ) η απόφαση με την οποία ορίζεται ο αναπληρωτής της πρώην γενικής γραμματέως Δημοσίων Εσόδων Κατερίνας Σαββαΐδου.

Σύμφωνα με την απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη, η κυβέρνηση αποφασίζει «τον ορισμό ως αναπληρωτή της Γενικής Γραμματέως Δημοσίων Εσόδων, για το χρονικό διάστημα από τη λήξη της θητείας της Αικατερίνης Σαββαΐδου, μέχρι τον διορισμό του διαδόχου της, τον Μπάκα Ιωάννη του Δημήτριου, υπάλληλο του Κλάδου Π.Ε. Εφοριακών, Προϊστάμενο της Γενικής Διεύθυνσης Φορολογικής Διοίκησης, της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων.

» Σε περίπτωση που ο ορισθείς αναπληρωτής αδυνατεί να εκτελέσει τα καθήκοντά του ή για οποιοδήποτε λόγο παύσει να τα ασκεί, ως αναπληρώτρια, Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, μέχρι τον διορισμό νέου, ορίζεται η Γιαλούρη Ειρήνη του Δημητρίου, υπάλληλος του Κλάδου Π.Ε. Τελωνειακών, Προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Τελωνείων και Ειδικών Φόρων Κατανάλωσης, της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων».

Η Κατερίνα Σαββαΐδου δήλωσε, σε ανακοίνωσή της, έκπληκτη για την «εμμονή» της κυβέρνησης να ισχυρίζεται σήμερα ότι βλάπτεται το δημόσιο συμφέρον από από μία απόφαση παράτασης προθεσμίας καταβολής φόρου.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου