Friday, 19 April, 2024

Ομογενείς επιχειρηματίες στηρίζουν την Ελλάδα της κρίσης

Ομογενείς επιχειρηματίες, απ όλο το φάσμα τής οικονομίας (Εξαγωγείς, Έμποροι, Επιχειρηματίες, Tour Operators, διοργανωτές Εκθέσεων κ.α.) πραγματοποιούν διάφορες ενέργειες

και δράσεις για να στηρίξουν την Ελλάδα, λόγω τής κρίσης, απευθυνόμενοι σε όλους τούς Έλληνες Μετανάστες και στις 194 χώρες τού Πλανήτη.
“Επισημαίνουμε πως πίσω από εμάς βρίσκονται περίπου 200.000 Ομογενείς, που ασχολούνται με Επιχειρήσεις και Εμπόριο, ενώ συνολικά οι Απόδημοι Έλληνες φτάνουμε τα επτά εκατομμύρια, αριθμός τεράστιος για καταναλωτικά προϊόντα, αλλά και για τον Τουρισμό, Επενδύσεις σε Ακίνητα κλπ.
Πέρα από τις δικές μας ενέργειες, προσπαθούμε να ενημερώσουμε ,με κάθε μέσο και τρόπο, και όλον αυτό τον κόσμο μας, για να κάνουμε σε συνεργασία το καλύτερο για τον τόπο μας.
Θα πρέπει να ξέρετε ότι βασικές έδρες μας αποτελούν το Ντίσσελντορφ, η Μόσχα, η Λευκωσία και το Σίδνεϊ και στις τρεις τελευταίες μπορούμε να διοργανώσουμε για εσάς Εκθέσεις προϊόντων και Β2Β επιχειρηματικές συναντήσεις, με Έλληνες και ξένους επιχειρηματίες, με υπογραφές συμβολαίων, τόσο για τις Εξαγωγές μας, όσο και για ενδιαφέρουσες μορφές Υπηρεσιών (π.χ. Επενδύσεις, Ακίνητα, Τουρισμός).
Οι προσπάθειές μας αφορούν όλες τις ανάγκες τής Πατρίδας μας, ενώ συμμετέχουν και δύο μεγάλες ελληνικές τράπεζες, μέσω των οποίων γίνονται, κατά το πλείστον, αγορές Ακινήτων. Γίνονται ακόμα με Μεσιτικά Γραφεία αλλά και με ιδιώτες.
Ήδη μέχρι στιγμής, σε όλους τούς τομείς που ενεργούμε, έχουμε ξεπεράσει τις χίλιες συνεργασίες με ισάριθμους φορείς και πρόσωπα από την Ελλάδα.
Όλες τις συνεργασίες μπορείτε να τις δείτε σε ηλεκτρονική πλατφόρμα, που χρησιμοποιούμε για αλληλοενημέρωση.
Διαθέτουμε, επίσης, και Ομογενειακό Ραδιόφωνο, που εδρεύει στην Αυστραλία και εκπέμπει παγκόσμια.
Στο Ραδιόφωνο αυτό θα δώσετε ζωντανή συνέντευξη, για να μπορέσουμε και με αυτόν τον πρόσθετο τρόπο να ενημερώσουμε όλους τούς Έλληνες Μετανάστες, σε 194 χώρες, για την Εταιρεία σας,τα προϊόντα σας, τις υπηρεσίες σας και τις προσφορές σας.
ΕΔΩ ΛΕΥΚΩΣΙΑ Ειδικά η Κύπρος αποτελεί μοναδική ευκαιρία για Εκθέσεις κάθε μορφής και γι αυτο τον λόγο θεωρούμε σημαντικό να γνωρίζετε λεπτομέρειες για την 2η έκθεση «FoodPanorama Expo και Οινογεύσεις 2019» ,η οποία μαζί με την «Cyprus HoReCa Expo 2019», είναι η μεγαλύτερη και μοναδική στο είδος της έκθεση στην Μεγαλόνησο και αποτελεί ετήσιο γεγονός για την Ευρώπη και όλο τον Κόσμο. Διοργανώνεται από την UnityExpo στις 9-10 Νοεμβρίου 2019 στην Διεθνή Κρατική Έκθεση στην Λευκωσία από τις 10:00 – 18:00.
Η έκθεση αποτελεί τη σημαντικότερη επιχειρηματική και επικοινωνιακή πλατφόρμα για τον κλάδο, μοναδική ευκαιρία για όσους ασχολούνται με τον τομέα τροφίμων, ποτών και HORECA, να συναντηθούν, να συζητήσουν, να διαπραγματευτούν και να συναλλαγούν. Η έκθεση θα δώσει την ευκαιρία στους εκθέτες να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και τις επιχειρήσεις τους και στο ευρύ κοινό λόγω του ότι η έκθεση θα είναι ανοικτή προς όλους.
Όλα τα στοιχεία για την έκθεση FoodPanorama Expo & Οινογεύσεις 2019 καθώς και της Cyprus HoReCa Expo μπορείτε να τα βρείτε στο www.foodpanoramaexpo.com
Στοιχεία Επικοινωνίας για Κύπρο: +357 22 256915 / +357 97 618820 / kchristodoulou (at) foodpanoramaexpo.com
Για το σύνολο των δράσεων σε όλο τον Πλανήτη γράψτε, υπόψιν τού Γενικού Συντονιστή, Γιάννη Ευτυχίδη, στην διεύθυνση ieftichidis@gmail.com και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας”.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου