Friday, 19 April, 2024

Σήμερα η πρώτη λοταρία αποδείξεων- Οι πρώτοι 1000 που θα πάρουν από 1000 ευρώ!

Σήμερα Πέμπτη 30 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη κλήρωση αποδείξεων του προγράμματος Δημοσίων Κληρώσεων, όπως ανακοίνωσαν το υπουργείο Οικονομικών και η ΑΑΔΕ.

Θα συμπεριλαμβάνονται οι συναλλαγές του Οκτωβρίου, που έχουν πραγματοποιηθεί με κάρτες πληρωμών και επιπλέον οι συναλλαγές του ιδίου μηνός (μεταφορές πίστωσης/άμεσες χρεώσεις) προς επαγγελματικούς λογαριασμούς.

Δεδομένου και του θέματος που προέκυψε με τη δήλωση των επαγγελματικών λογαριασμών, διευκρινίζεται ότι οι συναλλαγές του μηνός Οκτωβρίου που δεν έχουν ληφθεί υπόψη για οποιοδήποτε λόγο (π.χ επαγγελματικοί λογαριασμοί μη δηλωμένοι στο μητρώο της Α.Α.Δ.Ε., μη αποστολή στοιχείων συναλλαγών στην Α.Α.Δ.Ε. κτλ.) δεν χάνονται σε καμία περίπτωση, καθώς διασφαλίζεται, με κάθε εύκαιρο μέσο και τρόπο, ότι θα συμπεριληφθούν στις προσεχείς κληρώσεις. Αυτό σημαίνει ότι οι αποδείξεις αυτές του Οκτωβρίου μαζί με όλες τις ηλεκτρονικές πληρωμές των πρώτων εννιά μηνών θα συμπεριληφθούν στη σούπερ λοταρία των Χριστουγέννων.

Υπενθυμίζεται ότι σε κάθε κλήρωση αναδεικνύονται χίλιοι (1.000) νικητές, που κερδίζουν από 1.000 ευρώ.

Τα χρηματικά αυτά έπαθλα είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν αποτελούν εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

thestival

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου