Saturday, 20 April, 2024

Συζήτηση για «κόκκινα» δάνεια και δημιουργία bad bank στη Βουλή

Αποδεκτό έγινε από την κυβέρνηση το αίτημα του ΚΙΝΑΛ να συζητηθεί η πρότασή του για τα κόκκινα δάνεια και τη δημιουργία bad bank

με τον Πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα, να αναφέρει σε συνομιλία του με τους δημοσιογράφους ότι η ενημέρωση θα γίνει με πρωτοβουλία της κυβέρνησης.
Σύμφωνα πάντως, με το ΚΙΝΑΛ «η σημερινή ανακοίνωση του Προέδρου της Βουλής στη Διάσκεψη των Προέδρων ότι το αίτημά μας έγινε δεκτό από τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χ. Σταϊκούρα, αναδεικνύει για μια ακόμα φορά τη σοβαρή και υπεύθυνη αντιπολίτευση που ασκεί το Κίνημα Αλλαγής, με κριτήριο πάντα το συμφέρον της χώρας και των πολιτών».
Το ΚΙΝΑΛ κατέθεσε το σχετικό αίτημα για σύγκληση της αρμόδιας επιτροπής παρουσία του διοικητή της ΤτΕ στις 27 Ιανουαρίου και σημειώνει πως «με το ίδιο αίσθημα ευθύνης θα παρουσιάσουμε την ολοκληρωμένη πρότασή μας κατά τη συζήτηση αυτή, απαιτώντας από την Κυβέρνηση να πάρει εδώ και τώρα συγκεκριμένες αποφάσεις, πριν ο όγκος των μη εξυπηρετούμενων δάνειων πνίξει θανάσιμα την οικονομία, τους δανειολήπτες και το τραπεζικό σύστημα».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου