Friday, 19 April, 2024

Φωτίου: Το ΕΚΑΣ θα κοβόταν, δεν εξαπατήσαμε κανέναν (βίντεο)

«Δεν είχε πει κανείς ότι το ΕΚΑΣ δεν θα κοπεί… Το ΕΚΑΣ ήταν δεδομένο πως θα κοπεί, δεν εξαπατήσαμε κανέναν σε αυτό το θέμα» επέμεινε το Σάββατο η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου μιλώντας στο Μega

«Το ΕΚΑΣ κόπηκε, και πρέπει να βρεθεί τρόπος να αναπληρωθεί. Μέχρι το τέλος του χρόνου ψάχνουμε να δούμε τι θα κάνουμε με τα αντίβαρα. Σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά τα μέτρα που θα μπορέσουν να το αντικαταστήσουν» τόνισε η υπουργός. Επίσης, επέμεινε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει καμία μείωση στις συντάξεις μέχρι τα 1.300 ευρώ.

Η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης ανακοίνωσε ακόμη ότι η κυβέρνηση επεκτείνει τα ανθρωπιστικά μέτρα σε πάνω από 200 δήμους. (Αφού κόβουν τα πάντα, μας ρίχνουν ένα ξεροκόμματο, αυτό δεν είπαν ότι θα κοπεί!)

ΝΔ για Φωτίου: Προκλητική η συμπεριφορά της

Την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε η δήλωση της Θεανώς Φωτίου, ότι «το ΕΚΑΣ θα κοβόταν, δεν εξαπατήσαμε κανέναν».

Με αφορμή και τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που δίνουν προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ανακοίνωσή του σημειώνει ότι «η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων τους αποδοκιμάζει και εκείνοι συνεχίζουν την προκλητική και αλαζονική συμπεριφορά τους. Ακόμη και απέναντι στους χαμηλοσυνταξιούχους».

«Οτιδήποτε και αν μηχανευτούν για τον εκλογικό νόμο πλησιάζει η στιγμή που θα γίνουν παρελθόν» καταλήγει η Νέα Δημοκρατία επαναλαμβάνοντας την αρνητική στάση απέναντι στην κυβερνητική πρόταση για την αλλαγή του εκλογικού νόμου.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου