Thursday, 28 March, 2024

Άδωνις και Βελόπουλος για Πέραμα: “Μπράβο στους αστυνομικούς”

Τα συγχαρητήριά του στους αστυνομικούς, οι οποίοι-σημειωτέον-συνελήφθησαν καθώς ενεπλάκησαν στην φονική καταδίωξη, τα ξημερώματα

στο Πέραμα και το θανάσιμο τραυματισμό 20χρονου οδηγού κλεμμένου αυτοκινήτου έδωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.
Ειδικότερα, ο κ. Γεωργιάδης πήρε ξεκάθαρη θέση υπέρ των αστυνομικών σε ένα ζήτημα που έχει προκαλέσει μεγάλη συζήτηση τις τελευταίες ώρες.
«Είναι απολύτως προφανές ότι οι Αστυνομικοί έκαναν καλά την δουλειά τους και ότι προστάτευσαν αμυνόμενοι και την ζωή τους και το Κοινωνικό Σύνολο. Μπράβο τους», σχολίασε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο twitter o κ. Γεωργιάδης, αναδημοσιεύοντας το δελτίο τύπου της Αστυνομίας για το συμβάν στο Πέραμα.
Βελόπουλος για Πέραμα: «Εμείς αυτούς τους αστυνομικούς θα τους παρασημοφορούσαμε»
Σε δημοσιογράφους μίλησε για τη σύλληψη του υπαστυνόμου και οι έξι αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ που ήταν παρόντες στην καταδίωξη στο Πέραμα, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, ο προεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος.
Ο κ.Βελόπουλος δήλωσε:
Εμείς, δεν θα οδηγούσαμε ποτέ τους αστυνομικούς στο αυτόφωρο και στον εισαγγελέα, αλλά αντίθετα, θα τους παρασημοφορούσαμε. Διότι, με κίνδυνο της ζωής τους, τα σώματα ασφαλείας υπερασπίζονται τον πολίτη. Για εμάς αυτοί οι αστυνομικοί είναι ήρωες και δεν αξίζουν αυτής της δικαστικής ταλαιπωρίας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου