Thursday, 28 March, 2024

Άδωνις: «Με περιμένουν στις λαϊκές με ευχαριστήρια πανό! Δεν προλαβαίνω να δέχομαι αγκαλιές»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης πρόσφερε άλλη μια υπέροχη τηλεοπτική… ομολογία του, σύμφωνα με την οποία ο κόσμος δεν προλαβαίνει να τον ευχαριστεί

για το έργο της κυβέρνησης και του ιδίου, όταν πηγαίνει στις λαϊκές αγορές.

Μιλώντας στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο», επεσήμανε πως ο νόμος που είχε καταθέσει για τις λαϊκές αγορές, τις κράτησε όρθιες, με συνέπεια όσοι βρίσκονται σε αυτές να τον αποθεώνουν… με πανό και αγκαλιές, κάτι που είχε αναφέρει και σε προηγούμενη περίπτωση. Πρόσθεσε, δε, και ορθώς σε αυτή την περίπτωση, ότι καθένας μπορεί να βρει καλές τιμές σε λαϊκές αγορές, προτείνοντας να τις προτιμούμε, ώστε να επιβάλλεται πίεση ανταγωνισμού στα σούπερ μάρκετ, με αποτέλεσμα και εκείνα να αναγκαστούν να ρίξουν τις δικές τους τιμές.

Οι εξαγγελίες του Γεωργιάδη για μέτρα και εκλογές

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων τόνισε πως αυτή τη στιγμή δεν συζητείται κανένα νέο μέτρο ανακούφισης.

«Είμαστε στην καλύτερη τουριστική μας χρονιά όλων των εποχών. Είναι όλα 100% γεμάτα. Όταν κάτι έχει μεγάλη ζήτηση αυξάνεται και η τιμή. Αυτό θα συνέβαινε και χωρίς τον πόλεμο. Δουλεύουμε, μαζεύουμε τα χρήματα για να έχουμε πλεόνασμα και να πάρουμε μέτρα όταν είναι αναγκαία».

Επιπλέον, δήλωσε ότι οι μισθοί δεν είναι καθηλωμένοι, μετά την αύξηση στον κατώτατο μισθό, ενώ στο κομμάτι της εστίασης και του τουρισμού υπάρχει έλλειμμα εργατικού δυναμικού.

Ό Άδωνις Γεωργιάδης απέκλεισε το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών: «Δεν είπε κανείς ότι δεν είμαστε σε προεκλογική χρονιά. Η κυβέρνηση ολοκλήρωσε τον τρίτο χρόνο της θητείας της και μπαίνει στην τέταρτη. Οι εκλογές ξεκαθάρισε ο πρωθυπουργός ότι θα γίνουν την άνοιξη του 2023. Αυτή η κουβέντα έχει τελειώσει». Ο ίδιος δήλωσε πως είναι προς το συμφέρον της Νέας Δημοκρατίας να γίνουν τώρα εκλογές, καθώς οι δημοσκοπήσεις της δίνουν προβάδισμα, ωστόσο επέλεξε να εξαντλήσει την τετραετία γιατί έρχεται βαρύς χειμώνας: «Δεν μπορούμε να αφήσουμε τη χώρα στον αέρα για να κάνουμε εμείς προεκλογική εκστρατεία».

Μετά την ανακοίνωση του προγράμματος απόσυρσης συσκευών παρατηρήθηκε μία… ξαφνική άνοδος τιμών. Όπως τόνισε ο υπουργός, έρχονται έλεγχοι για αυτές τις αυξήσεις και σε ορισμένες περιπτώσεις θα επιβληθούν πρόστιμα.

*όσο για το πανό, πρόκειται για… Σκηνοθετημένη επίσκεψη σε λαϊκή αγορά;

Η «Αυγή» έχει γράψει σχετικά:

Ο υπουργός Ανάπτυξης έκανε πανηγυρική ανάρτηση και μοίρασε βίντεο περίπου 5 λεπτών όπου εμφανίζεται να χαιρετάει μόνο τους πωλητές της αγοράς

Αυτή την επίσκεψη του Άδωνι Γεωργιάδη σε λαϊκή αγορά στη Νέα Φιλαδέλφεια τη λες και σκηνοθετημένη. Πανό, κάμερες, φωτογράφοι συνόδευαν τον υπουργό Ανάπτυξης… δείτε εδώ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου