Wednesday, 24 April, 2024

Άνοιγμα Μητσοτάκη στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ

Με περιοδεία σε τρεις νομούς της Πελοποννήσου συνεχίζει σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης την προεκλογική του εκστρατεία

έχοντας στο επίκεντρο τη συσπείρωση της κεντροδεξιάς παράταξης και την ενεργοποίηση όλων των στελεχών στη μάχη των εκλογών της 21ης Μαΐου.

Ο πρωθυπουργός είναι από το πρωί στο Ναύπλιο, όπου θα υπογραφεί η σύμβαση για τον αυτοκινητόδρομο Α7 που θα συνδέσει την πόλη με το Άργος, στη συνέχεια θα πάει στις Μυκήνες, και το μεσημέρι θα μεταβεί στο Άστρος και στη Μεγαλόπολη. Η μέρα θα κλείσει στην Καλαμάτα, όπου θα τον υποδεχθεί ο Αντώνης Σαμαράς και θα μιλήσουν και οι δύο σε προεκλογική εκδήλωση, δίνοντας το στίγμα της ενότητας και της συμπόρευσης για τη νίκη στις εκλογές. Ο πρώην πρωθυπουργός θα τοποθετηθεί δημόσια για πρώτη φορά μετά από αρκετούς μήνες, κάτι που αναμένεται με ενδιαφέρον, ζητώντας τη συμπόρευση όλων των στελεχών στην προσπάθεια του κ. Μητσοτάκη για μια μεγάλη νίκη στις εκλογές.

Το μήνυμα της συσπείρωσης έστειλε ο κ. Μητσοτάκης από το βήμα της Πολιτικής Επιτροπής, όπου, απευθυνόμενος σε ένα κομματικό ακροατήριο, τόνισε ότι «οι εκλογές δεν κερδίζονται μόνο από εμάς, κερδίζονται από εσάς. Κερδίζονται από τους απλούς, τους αγνούς αγωνιστές της Νέας Δημοκρατίας που θα καταθέσουν τον χρόνο τους, την ψυχική τους διάθεση για να αγωνιστούν για το μεγάλο μας κόμμα. Και γνωρίζετε την αγάπη μου, την αφοσίωσή μου στην παράταξή μας».

Πρόθεση του πρωθυπουργού ήταν να στείλει το μήνυμα προς τη βάση ότι θα είναι ένας δύσκολος και απαιτητικός αγώνας, στον οποίο η συμβολή όλων κρίνεται άκρως απαραίτητη. «Αυτό το σενάριο πρέπει να απασχολήσει όλους όσοι ζητούν να συνεχίσουν τη ζωή τους με ομαλότητα και πρόοδο και να μην ξαναμπεί η χώρα σε νέες περιπέτειες και σε διαρκή πισωγυρίσματα», συμπλήρωσε. Μέχρι τις εκλογές η κυβερνητική παράταξη θα συνεχίσει να βάζει αυτό το σενάριο στο τραπέζι, εκτιμώντας ότι μπορεί να συσπειρώσει στη ΝΔ ψηφοφόρους που δεν θέλουν την πολιτική αστάθεια.

Άνοιγμα Μητσοτάκη στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ

Για πρώτη φορά ο κ. Μητσοτάκης έκανε ένα ξεκάθαρο άνοιγμα στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, τους οποίους προειδοποίησε ότι «η ψήφος τους μπορεί να καταλήξει με τον κ. Τσίπρα στη θέση του πρωθυπουργού και τον κ. Βαρουφάκη υπουργό Οικονομικών». Ο πρωθυπουργός πιστεύει ότι αποτελεί στρατηγική επιδίωξη του ΣΥΡΙΖΑ σε περίπτωση που… βγαίνουν οι αριθμοί να προχωρήσει σε συγκρότηση «κυβέρνησης ηττημένων» παρά τις διαψεύσεις από την πλευρά του κ. Τσίπρα. Στις μετρήσεις που γίνονται για λογαριασμό του Μεγάρου Μαξίμου προκύπτει ότι οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ δεν επιθυμούν τον σχηματισμό κυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ, και σε αυτούς στοχεύει ο πρωθυπουργός.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου