Friday, 19 April, 2024

“Έλληνες” Εξώδικο κατά Δημοσκόπων: Ομολόγησαν ότι κρύβουν τα ποσοστά μας!

Μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές και το φιάσκο του ανασχηματισμού τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας άρχισαν να εμφανίζουν μεγάλη κάμψη

Την ίδια ώρα το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ καταγράφει ραγδαία άνοδο και δυναμική εισόδου στη Βουλή. Αυτός είναι ο λόγος που ο Κυριάκος Μητσοτάκης απαγόρευσε τη δημοσιοποίηση δημοσκοπήσεων το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου.
Μοναδική εξαίρεση η έρευνα της GPO που κατέγραψε ξεκάθαρα την φθορά της κυβέρνησης και την άνοδο του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ. Στο χθεσινό Δελτίο Ειδήσεων του «STAR» ο διευθυντής της MRB, Δημήτρης Μαύρος, προέβη σε μια κυνική ομολογία παραποίησης της αλήθειας και παραπληροφόρησης του εκλογικού σώματος. Αφού, αρχικά παρέλειψε να εμφανίσει τα ποσοστά των εκτός Βουλής κομμάτων, στη συνέχεια αιτιολόγησε αυτήν την σκόπιμη ενέργειά του δηλώνοντας πώς αυτό οφείλεται στην άνοδο της άκρας δεξιάς. Αυτή είναι η πρώτη κυνική και δημόσια ομολογία δημοσκόπου πως έχει καταργήσει την αλήθεια και τη σφαιρική ενημέρωση της κοινής γνώμης και στοχεύει στην παραπληροφόρηση των Ελλήνων πολιτών.
Τα στελέχη του κόμματός μας άμεσα απάντησαν με Εξώδικο στην ξεκάθαρη παρανομία, επιφυλασσόμενοι για περαιτέρω νομικές ενέργειες:
ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΔΗΛΩΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
Του Ηλία Κασιδιάρη, Ιδρυτή του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ
Του Ματθαίου Τσούγκα, καθηγητή Ιατρικής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Του Παναγιωτόπουλου Μιχαήλ, Ναυάρχου εν αποστρατεία
Και άλλων στελεχών και υποψηφίων Βουλευτών του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ
Κατά Μαύρου Δημητρίου, Διευθυντή εταιρείας δημοσκοπήσεων MRB
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ «STAR», Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης
Την Πέμπτη 16/09/2021 παρουσιάστηκαν στον τηλεοπτικό σταθμό «STAR» τα αποτελέσματα της τελευταίας έρευνας της εταιρείας σας, στα οποία περιλαμβάνεται και η εκτίμησή σας για τα εκλογικά ποσοστά των πολιτικών κομμάτων. Σας ενημερώνουμε πως ήδη το κόμμα μας «ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα» καταγράφεται και εμφανίζεται επισήμως στις έρευνες των εταιρειών δημοσκοπήσεων «GPO», «Pulse», «Metron Analysis», με πιο πρόσφατη την έρευνα της εταιρείας «GPO» για την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», όπου το ποσοστό του κόμματός μας μετρήθηκε στο 1.5% χωρίς αναγωγή. Όπως δήλωσε ο κύριος Μαύρος η εταιρεία MRB κατέγραψε και μπορούσε να παρουσιάσει εκλογικά ποσοστά κομμάτων, που αυτήν την στιγμή βρίσκονται εκτός Βουλής, αλλά δεν το έπραξε. Αιτιολογία γι’ αυτήν την σκόπιμη παράλειψή σας αποτελεί – σύμφωνα με τα λεγόμενά σας – η άνοδος της άκρας δεξιάς.

ΕΠΕΙΔΗ

Το κόμμα μας θα μετάσχει κανονικά στις προσεχείς εκλογές, όποτε κι αν αυτές πραγματοποιηθούν, με στόχο την είσοδό του στο Κοινοβούλιο.

Τα εκλογικά μας ποσοστά καταγράφονται ήδη στις έρευνες όλων των υπολοίπων εταιρειών δημοσκοπήσεων.

Η απόκρυψη των ποσοστών ενός πολιτικού κόμματος από τις εταιρείες μετρήσεων συνιστά αθέμιτη πρακτική, που πλήττει τον πυρήνα των πολιτικών δικαιωμάτων των πολιτών, καθώς και θεμελιώδη άρθρα του Συντάγματος.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΖΗΤΟΥΜΕ
Την αντικειμενική και ισότιμη παρουσίαση των ποσοστών του κόμματός μας, όπως ακριβώς αυτά καταγράφονται στις έρευνες της εταιρείας σας.
Την άρση του παράτυπου αποκλεισμού και της απόκρυψης της εκλογικής μας δύναμης, που παραβιάζει βάναυσα την δεοντολογία και τα πολιτικά μας δικαιώματα.
ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΟΣ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ
Ηλίας Κασιδιάρης, Ιδρυτής του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ
Ματθαίος Τσούγκας, καθηγητής Ιατρικής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Παναγιωτόπουλος Μιχαήλ, Ναύαρχος εν αποστρατεία.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου