Friday, 29 March, 2024

Έξαλλοι στο ΠΑΣΟΚ με Βενιζέλο: «Να διαγραφεί άμεσα» – Εξελίξεις

Γιατί ζητάνε τη διαγραφή του Ευάγγελου Βενιζέλου από το ΠΑΣΟΚ;

Άρχισαν τα όργανα στο ΠΑΣΟΚ με αφορμή τα όσα είπε σήμερα ο πρώην πρόεδρος του, Ευάγγελος Βενιζέλος, κληθείς να σχολιάσει τη στάση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στην χθεσινή ψηφοφορία για τις τηλεοπτικές άδειες… Λίγη ώρα μετά τη συνέντευξη, το μέλος του Τομέα Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ και υπεύθυνος για την ομάδα εθελοντών διαδικτύου του κόμματος, Άγγελος Δημητρόπουλος, με ανάρτηση του στον λογαριασμό του στο Facebook ζήτησε τη διαγραφή Βενιζέλου.

Συμφώνα με πληροφορίες, το εν λόγω στέλεχος είχε αποχωρήσει από το ΠΑΣΟΚ, ακολουθώντας τον Γιώργο Παπανδρέου στο ΚΙΔΗΣΟ. Επέστρεψε στο ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015, αναλαμβάνοντας στον Τομέα Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ την ευθύνη για την ομάδα εθελοντών διαδικτύου. Κάτι παραπάνω από σαφείς ήταν οι αποστάσεις που πήρε ο Ευάγγελος Βενιζέλος από την επιλογή του ΠΑΣΟΚ να ψηφίσει «ναι» στις τροπολογίες Παππά.

«Δεν ψήφισα τίποτα εγώ! Δεν με ρώτησε κανείς» δήλωσε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως είχε ζητήσει να συνεδριάσει η κοινοβουλευτική ομάδα.

«Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να εκπέμπει ένα καθαρό πολιτικό μήνυμα, πρέπει να διαφυλάξουμε τη συλλογικότητα» σημείωσε με έμφαση ο Βενιζέλος που πλέον φλερτάρει με τη διαγραφή.

fimes.gr

Έξαλλοι στο ΠΑΣΟΚ με Βενιζέλο: «Να διαγραφεί άμεσα» – Εξελίξεις

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου