Saturday, 20 April, 2024

Ακραίο παραλήρημα Μπαχτσελί: «Θα κάνουμε κομματάκια τα παιδιά του Βυζαντίου»

Προκλητικός ο επικεφαλής των Τούρκων εθνικιστών: «Θα κάνουμε κομματάκια τα παιδιά του Βυζαντίου»
Μετά την ανάγνωση του Κορανίου στην Αγία Σοφία την επέτειο της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης άλλη μια προκλητική δήλωση από την πλευρά της Τουρκίας τεντώνει ακόμη περισσότερο το… σκοινί.
Αυτή τη φορά ο επικεφαλής των εθνικιστών και αρχηγός του κόμματος Εθνικιστικής Δράσης, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, επιτέθηκε κατά των «απογόνων του Βυζαντίνου», όπως χαρακτήρισε τους Έλληνες.
Σε μήνυμά του στο Twitter ο ακραίος ηγέτης τονίζει:
«Η Κωνσταντινούπολη είναι η πρωτεύουσα μιας αυτοκρατορίας που υπήρξε λίκνο πολλών πολιτισμών και πολλών καταπιεσμένων λαών, υπήρξε πηγή της αυτοκρατορίας. Η βυζαντινή αυτοκρατορία ηττήθηκε στο Μαντζικέρτ και η Ανατολία έγινε τουρκική πατρίδα. Πιστεύω πως τα βυζαντινά υπολείμματα θα εξαλειφθούν και κανένα βρώμικο χέρι και καμία βρώμικη φιλοδοξία δεν θα επισκιάσει την κατάκτησή μας. Αυτοί που λένε πως η τυραννία ξεκίνησε το 1453, αυτοί που εποφθαλμιούν την Κωνσταντινούπολη και θέλουν να την πυρπολήσουν και να στήσουν ενέδρες στα σχέδιά μας, θα τους κόψουμε τα χέρια και τα πόδια. Τα παιδιά των Τούρκων Μουσουλμάνων θα κάνουν κομματάκια τα παιδιά του Βυζαντίου σε όλα τα μέτωπα και όλα τα επίπεδα».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου