Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Απίστευτη νέα πρόκληση από την θρασύδειλη Τουρκία για το Αιγαίο

Έχουν τρελαθεί οι Τούρκοι μετά και το νέο απίστευτο θράσος που δείχνουν
Προκλήσεις δίχως τέλος από την Τουρκία η οποία έχει ξεπεράσει κάθε όριο αυξάνοντας ολοένα την ένταση στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο.
Αυτή τη φορά λάδι στη φωτιά, από το καθεστώς του ψευτοσουλτάνου έριξε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών, Χαμί Ακσόι, ο οποίος μάλλον ζει στο δικό του πλανήτη, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «δεν υπάρχει καμία αλλαγή στη στάση της Τουρκίας για διάλογο και διαύλους επικοινωνίας, ωστόσο βλέπουμε ότι συνεχίζονται τα προκλητικά βήματα της Ελλάδας στην περιοχή, τα οποία αυξάνουν την ένταση».
Μάλιστα η γενοκτόνος Τουρκία έφτασε και στο σημείο να καλέσει την Ελλάδα να «δράσει υπεύθυνα συμβάλλοντας στην ειρήνη και τη σταθερότητα στην περιοχή, στο πλαίσιο της κοινής λογικής και της καλής γειτονίας».
«Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι ότι η Ελλάδα με ΝΟΤΑΜ κήρυξε 15 περιοχές άσκησης, συμπεριλαμβανομένων των νησιών, τα οποία είναι σε καθεστώς αποστρατικοποίησης, και έκλεισε το Αιγαίο και μια μεγάλη περιοχή στην Ανατολική Μεσόγειο από τις 4 Ιανουαρίου έως τις 26 Φεβρουαρίου 2021», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο λαλίστατος κατά τα άλλα εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας Χαμί Ακσόϊ συνεχίζοντας τις προκλήσεις.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου