Saturday, 20 April, 2024

Απαράδεκτα σχόλια για την αδύνατη Αχτσιόγλου. Τι απαντά η ίδια στους επικριτές της

Απαράδεκτα και σεξιστικά σχόλια κατέκλυσαν το διαδίκτυο τις προηγούμενες ημέρες για τη βουλευτή και πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου.

Η βουλευτής εμφανίστηκε λεπτή και καλοντυμένη, όπως πάντα, σε μια δήλωσή της, και έδωσε την αφορμή σε άγνωστους χρήστες των social media να της επιτεθούν για την εμφάνισή της, επικρίνοντάς την επειδή ήταν δήθεν… πολύ αδύνατη. Κάποιοι έφτασαν στο σημείο να της επιτεθούν επειδή είχε κάποιες μελανιές στο αριστερό μπράτσο της, κάνοντας απαράδεκτα σχόλια για δήθεν κακοποίηση.

Η Έφη Αχτσιόγλου από την τελευταία εμφάνισή της που έγινε στόχος απαράδεκτων επικρίσεων

Το μένος των επικριτών της ήταν τόσο σφοδρό που η κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ «Αυγή» έγραψε άρθρο με τίτλο «Έφη Αχτσιόγλου/Σεξιστική επίθεση στο Twitter από δεξιά τρολ».

«Εκτός ελέγχου βγαίνουν τα δεξιά τρολ με την άτυπη έναρξη της προεκλογικής περιόδου για τις πρόωρες εκλογές. Αυτή τη φορά στο στόχαστρο έβαλαν τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου με αισχρά σεξιστικά σχόλια και επαίσχυντα υπονοούμενα. Τα δεξιά τρολ επέλεξαν να βυσσοδομήσουν κατά της τομεάρχου Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με αφορμή την on camera δήλωσή της για τα ανεπαρκή επιδόματα της κυβέρνησης Μητσοτάκη που εξανεμίζονται από τις διαρκείς αυξήσεις. Η στρατιά των δεξιών τρολ, όντας σε πανικό, επέλεξε να σχολιάσει με σεξιστικό, αισχρό τρόπο την εμφάνιση της Έφης Αχτσιόγλου, καθώς θεωρούν ότι είναι μέγα αδίκημα το ότι είναι αδύνατη και ακόμα μεγαλύτερο το ότι έκανε on camera δήλωση χωρίς να έχει βαφτεί», έγραψε η «Αυγή», υπερβάλλοντας με τη σειρά της.

Στήριξη από Άδωνι Γεωργιάδη

Την αποδοκιμασία του για τα σχόλια εναντίον της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε μέσω Twitter ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης. «Την κα @E_Achtsioglou όπως και την κάθε άλλη κυρία στην πολιτική, την σχολιάζουμε για όσα λέει και πρεσβεύει αλλά όχι για την εμφάνισή της. Έχει δικαίωμα να φοράει ό,τι νομίζει. Εδώ είμαστε Δύση και αυτά τα έχουμε λύσει προ πολλού ευτυχώς!», έγραψε.

Η απάντηση της Έφης Αχτσιόγλου

«Ευχαριστώ όσους ενδιαφέρθηκαν για την εξωτερική μου εμφάνιση. Μάλλον δεν έχουν δει ποτέ εργαζόμενη νέα μητέρα από κοντά. Να τους ενημερώσω ότι υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να μην κοιμάται, να είναι κουρασμένη και να έχει σημάδια γιατί τα παιδάκια σε μικρές ηλικίες εκφράζουν έτσι την αγάπη τους. Κι ας τους χαλάει τα πρότυπα. Δεν πειράζει».

Η ανάρτηση της Έφης Αχτσιόγλου στο Facebook:

Ας σημειωθεί ότι η Έφη Αχτσιόγλου και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος έγιναν γονείς, για πρώτη φορά, με την πρώην υπουργό Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ να φέρνει στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι, τον Ιούλιο του 2021. Δεν είναι η πρώτη φορά που η πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ δέχεται σεξιστικές επιθέσεις από συναδέλφους του Κοινοβουλίου ή από χρήστες των social media.

Σφοδρή και άμεση ήταν η αντίδραση των χρηστών του Twitter που έβαλαν στη θέση τους τα δεξιά τρολ.

Δεν είναι το πως θεωρεί ότι την λέει στην Αχτσιογλου μόνο, είναι πως για να της την πει χρησιμοποιεί φραση που για να την πουν ανθρώποι εθισμένοι, φτύνουν αίμα

Γι αυτό είναι μνπν pic.twitter.com/SluoBdyQTq

Φίλος δεξιός. Αγνοεί (;) πώς η Αχτσιόγλου είναι νέα μητέρα και πιθανότατα άυπνη τους τελευταίους μήνες. Αλλά είπαμε. Προπαγάνδα να κάνουμε και ας σατυρισουμε εμφάνιση μητέρας. Εδώ δεν είχαμε πρόβλημα να πατήσουμε και σε πτώματα όπως στο Μάτι. https://t.co/k9QbZzaTpW

– island (@islandlayer13) June 21, 2022

Σήμερα ενοχλεί η πολύ αδύνατη κ άβαφη Αχτσιογλου, τι στο καλό όλοι τέλειοι;

-OLiVE🔺🔻 (@_OLiVe_L) June 20, 2022

Απίστευτο! Οι καθεστωτικοί υπερασπιστές της Δανάης Μπάρκα, κάνουν σήμερα επίθεση στην Έφη Αχτσιογλου… για την εμφάνιση της

Φαντάσου πόσο κόμπλεξ έχουν τα μπάζα

– υπερήφανα ντροπή του έθνους.. #IStandWithJKRowling (@kanekos69) June 20, 2022

Κάτι δεν κατάλαβες και πάλι.Με το σχόλιό σου για την Αχτσιόγλου δεν έδειξες ότι είσαι σεξιστής αλλά σκατόψυχος

– Mateo (@Mateo91498641) June 21, 2022

Α, τώρα βάλλουν κατά της Αχτσιόγλου επειδή είναι αδύνατη και μίλησε άβαφη και άρα “μοιάζει με πρεζάκι”. Δεν έχει πάτο ο πάτος του ακροδεξιού τσίρκου.

-Δραχμend (@VasilisXtM) June 21, 2022

Καταστρέφουμε ό, τι έχει μείνει στη χώρα, έχουμε φάει ο, τι τρώγεται αλλά είμαστε πολύ πατριώτες και καλοί χριστιανοί και κοιτάξτε πως είναι η Αχτσιογλου.

Παιδιά, αυτό που γίνεται με την τελευταία φωτογραφία της κας Αχτσίογλου (τις πολιτικές απόψεις της οποίας και του κόμματος της, ουδόλως συμμερίζομαι), πιστεύω πως πρέπει να σταματήσει. Τους πολιτικούς αντιπάλους τους αντιμετωπίζουμε με πολιτικά επιχειρήματα.

– Anastasiamyst56 (@anastasiamyst56) June 21, 2022

#Αχτσιογλου Δεν στηρίζω ΣΥΡΙΖΑ. Καμαρώνω που μας εκπροσωπεί μια τέτοια βουλευτής με μεστό λόγο και καθαρή σκέψη. Μακάρι η μισή Βουλή να ήταν γυναίκες και να είχαν αντίστοιχη ικανότητα λόγου και έκφρασης. Η Βουλή δεν είναι καλλιστεία, αν και είναι πραγματικά πολύ όμορφη μητέρα!

-Elect(Rologos) (@ElectRologos98) June 21, 2022

την μέρα που ο #Μητσοτακης δηθεν είπε όχι στην όξυνση σύσσωμος ο μηχανισμός της ΝΔ εδώ μέσα αποκαλεί την Αχτσιογλου τοξικοεξαρτημένη ή/και θύμα κακοποίησης, ωραίες #εκλογες θα έχουμε #Αχτσιογλου

– kapoios kapoios (@kapoioskapoios2) June 21, 2022

Προσωπικά, σαν γυναίκα που εργάζομαι σκληρά, στην Αχτσιογλου βλέπω την πλειοψηφία των σύγχρονων γυναικών. Γυναίκες με ψεγάδια,γυναικες που αδιάφορουν για το φαινεσθαι γιατί καλλιεργούν το είναι, γυναικες που παλεύουν, γυναικες που είναι και μανες,γυναικες που μοχθουν. Αυτές είμαστε.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου