Thursday, 25 April, 2024

Α. Τζιτζικώστας: Η κυβέρνηση να εγκαταλείψει τους επικίνδυνους χειρισμούς

Ζητά να μην δίνεται χώρος σε φωνές που θέλουν την Ελλάδα εκτός Σένγκεν

Μήνυμα στην κυβέρνηση, να συνεργαστεί με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς για να λυθεί το πρόβλημα στην Ειδομένη, έστειλε ο Απόστολος Τζιτζικώστας. Ο υποψήφιος για την ηγεσία της ΝΔ, σε δηλωσή του καλεί την κυβέρνηση να συνεργαστεί με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς και να εγκαταλείψει, όπως λέει, τους επικίνδυνους χειρισμούς, που έχουν οδηγήσει στη σημερινή εκρηκτική κατάσταση στην περιοχή. “Τους ζητώ να προστατέψουν τα ζωτικά συμφέροντα της χώρας μας και να μη δίνουν χώρο στις φωνές που θέλουν την Ελλάδα, εκτός Συνθήκης Σένγκεν. Ο κίνδυνος αυτός, είναι απόλυτα υπαρκτός και καλά θα κάνουν να μην τον υποτιμήσουν” τονίζει ο κ. Τζιτζικώστας.

Επιπλέον ο κ. Τζιτζικώστας σε ότι έχει να κάνει με την υποψηφιότητα του ως πρόεδρος της ΝΔ δήλωσε πως: «Με εμένα πρόεδρο η ΝΔ δεν υπάρχει περίπτωση να συμπορευθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, διότι η πορεία της χώρας είναι σε κίνδυνο όσο υπάρχει κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ». Κατηγορηματικός ότι σε περίπτωση που εκλεγεί πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεν υπάρχει περίπτωση το κόμμα να συμπορευθεί με τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε σε δηλώσεις του την Πέμπτη ο Απόστολος Τζιτζικώστας «διότι η πορεία της χώρας είναι σε κίνδυνο όσο υπάρχει κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ».
«Εάν οι φίλοι νεοδημοκράτες και φίλοι της παράταξης το βράδυ της 20ης Δεκεμβρίου με εκλέξουν αρχηγό, να ξέρουν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να συμπορευθεί η Ν.Δ. με τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν υπάρχει περίπτωση. Απολύτως καμία. Ακριβώς διότι η πορεία της χώρας είναι σε κίνδυνο όσο υπάρχει κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε ο κ. Τζιτζικώστας μιλώντας στο BHMAFM.
«Η Ν.Δ. δεν πρόκειται να στηρίξει αυτήν την κυβέρνηση, γιατί είναι επικίνδυνη και αυτό που θα πρέπει να κάνει είναι είτε να βρει τα δεκανίκια που ψάχνει σε άλλες κοινοβουλευτικές δυνάμεις είτε, αν δεν τα βρει, να συζητήσουμε για μια κυβέρνηση οικουμενική, αυτό θα πρέπει να γίνει σε μια βάση προγραμματική κοινή, χωρίς τον κ. Τσίπρα, χωρίς αυτούς τους επικίνδυνους υπουργούς» συνέχισε στο ίδιο μήκος κύματος και κάλεσε τους τρεις συνυποψηφίους του «να ξεκαθαρίσουν, τη θέση τους απέναντι στο ενδεχόμενο συναίνεσης».

Α. Τζιτζικώστας: Η κυβέρνηση να εγκαταλείψει τους επικίνδυνους χειρισμούς

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου