Thursday, 28 March, 2024

Βόμβα. Ο Μητσοτάκης ομολόγησε την ενοχή του για τις υποκλοπές!

Στην προεκλογική συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη (χθες το βράδυ)

ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπέπεσε σε μια μεγαλοπρεπέστατη και ιδιαίτερα σοβαρή γκάφα, την οποία λίγοι εντόπισαν: Έκανε δημόσια ομολογία ενοχής για το σκάνδαλο των υποκλοπών!

Σε μια αποστροφή του λόγου του και επιτιθέμενος σε όσους τον απειλούν με προανακριτική επιτροπή (ΣΥΡΙΖΑ) για τις παράνομες παρακολουθήσεις, ο Πρωθυπουργός ταύτισε το σκάνδαλο των υποκλοπών με τη Novartis!

Είπε χαρακτηριστικά:

«Αλλά όχι μόνο, τώρα μας απειλεί κιόλας. Μας απειλεί με προανακριτικές, όπως έκανε με τη σκευωρία Novartis. Λοιπόν, του λέω εδώ από τη Θεσσαλονίκη: δεν μασάμε, είναι τζάμπα μαγκιές. Ας κοπιάσουν για να ξαναχάσουν. Και καθώς πάμε προς τις κάλπες, ο ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτεται όλο και περισσότερο».

Αυτό που δεν σκέφτηκε καν ο Πρωθυπουργός και οι λογογράφοι του, που την πάτησαν σαν σχολιαρόπαιδα, είναι πως η ελληνική δικαιοσύνη έχει αποφανθεί αμετάκλητα και στο ανώτατο επίπεδο, ότι όχι μόνο δεν υπήρξε καμία σκευωρία Novartis, αλλά αντίθετα, ήταν ένα τεράστιο σκάνδαλο με χρηματισμό πολιτικών και άλλων προσώπων! Αναφερόμενος σε αυτό λοιπόν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πέφτει μέσα στο λάκκο που άνοιξε ο ίδιος, καθώς με την ταύτιση των υποκλοπών με τη Novartis, ουσιαστικά ομολογεί το σκάνδαλο και μαζί την ενοχή του!

newsbreak

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου