Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Β. Γάκης: Διεκδικούμε θέσεις ευθύνης, όχι διοίκησης

Με γνώμονα το καλό της Θεσσαλονίκης και “το συμφέρον των συνδημοτών μου” θα πορευθεί η δημοτική παράταξη “Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα”

δηλώνει ο νέος επικεφαλής Βασίλης Γάκης.
Με γνώμονα το καλό της Θεσσαλονίκης και “το συμφέρον των συνδημοτών μου” θα πορευθεί η δημοτική παράταξη “Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα”, υποστήριξε ο νέος επικεφαλής της, Βασίλης Γάκης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε η παράταξη σήμερα, Πέμπτη, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με τον κ. Γάκη, “διεκδικούμε ως μέλη μίας παράταξης θέσεις ευθύνης και όχι διοίκησης. Δεν είναι ο αυτοσκοπός μας”. Ειδικότερα “θέλουμε να λειτουργήσουμε υπεύθυνα και να φανούμε χρήσιμοι στους πολίτες”, συνέχισε ο κ. Γάκης, διαμηνύοντας ότι “είμαστε εδώ για να επανασυσταθούμε. Μένουμε σταθεροί όχι μόνο στα εύκολα, αλλά κυρίως στα δύσκολα”.
Εστίασε στα προβλήματα της πόλης, παραπέμποντας στο περιβάλλον, στην καθαριότητα, στα εναλλακτικά μέσα μεταφοράς, στην ανακύκλωση, στην καινοτομία, στην επιχειρηματικότητα και στη στήριξη του τουρισμού. Παράλληλα αναφέρθηκε στην ανάγκη στήριξης των ευπαθών ομάδων, του πολιτισμού και της παιδείας.
Διαβάστε τη συνέχεια στο makthes.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου