Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Β. Λεβέντης: «Αλλοιώθηκαν τα όσα είπα για τις δημοσκοπήσεις»

Επανέρχεται στο θέμα της δημοσκοπικής εταιρείας που τον προσέγγισε στη Θεσσαλονίκη

και του πρότεινε αντί 10.000 να εμφανίσει σε δημοσκόπηση υψηλά ποσοστά για το κόμμα τους, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

«Με πλησίασε και μου είπε ότι, αν μου δώσεις 10.000 ευρώ, θα σου δώσω σε δημοσκόπηση ποσοστό 7%-8%», είχε δηλώσει στον ΑΝΤ1 ο κ. Λεβέντης, τώρα όμως τα γυρίζει και υποστηρίζει ότι τα λεγόμενά του αλλοιώθηκαν.

Σε νέες του δηλώσεις σε ρ/σ, ο επικεφαλής της Ένωσης Κεντρώων διευκρινίζει: «Με πλησίασε λοιπόν αυτός ο άνθρωπος, πέρασε από το περίπτερο και μου λέει: «βλέπω τον πόλεμο που σου γίνεται». Θα σας πω ακριβώς τι έγινε και εσείς βγάλτε συμπέρασμα αν ήταν καταγγελία.

Απλά δεν μ’ άφησε ο Παπαδάκης να τα πω όλα αυτά και το παρουσίασε για “βόμβα”. Έψαχνε για βόμβα ο Παπαδάκης, δεν τον αδικώ. Κάθε δημοσιογράφος κάτι ανάλογο ψάχνει». «Μου λέει λοιπόν «σου κάνουν μεγάλο πόλεμο, σε εμφανίζουν ότι πας με τον Τσίπρα, ενώ εγώ σε ξέρω, γιατί ξέρω δικούς σου εδώ πάνω, ξέρω ότι δεν θα πας ποτέ. Του λέω, ότι από την ώρα που δεν συνταυτίστηκα με τον άξονα Φώφης-Κυριάκου με στρέφουν προς τον Τσίπρα. Και επειδή βγήκα και είπα μία καλή κουβέντα για την απλή αναλογική, που αισθάνθηκα υποχρέωση να την πω που είδα ένα μεγάλο κόμμα να στηρίζει που πάντα ήταν υπέρ της ενισχυμένης αναλογικής. Μου λέει: εσύ τι θα κάνεις δεν θα αμυνθείς;  Αμύνσου με τον τρόπο σου.

2% σε βγάζουν; Εσύ αφού πιστεύεις ότι έχεις 5-7% κάνε και εσύ τη δική σου δημοσκόπηση.

Του λέω: έχω λεφτά εγώ;  Μου λέει: Δεν κάνει τεράστια ποσά…».

Στην επισήμανση ότι το πρόσωπο αυτό απλά του πρότεινε να του αναθέσει μια δημοσκόπηση ο κ. Λεβέντης απάντησε καταφατικά. «Ναι, ναι και όχι να με βγάλει ψηλά.  Όχι να είμαι 2% και να με βγάλει 7% όπως γράψανε.  Αλλοίωσαν τα λεγόμενά μου και βλέπω δημοσιεύματα που κάποιοι ψάχνουν την είδηση» υποστήριξε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

pronews

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου