Friday, 19 April, 2024

Γεωργιάδης: Άνθρωποι σαν τον Κούλογλου μισούν την Ελλάδα – “Χιούμορ” η απάντηση του Ευρωβουλευτή

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης
Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε στο πρώτο πρόστιμο ύψους 50.000 ευρώ που καταβλήθηκε χθες σε εταιρεία αντισηπτικών για αισχροκέρδεια.
Ο υπουργός Ανάπτυξης τόνισε ότι «δεν είναι ώρα για αρπαχτές, όποιος δεν το έχει καταλάβει θα το πληρώσει».
Όσον αφορά στην κατάσταση που επικρατεί στα σούπερ μάρκετ μετά τα νέα αυστηρά μέτρα που έχουν επιβληθεί ο υπουργός ανέφερε ότι: «είναι καλή, για αυτό και διακόψαμε τη λειτουργία της Κυριακής. Έχουν ταλαιπωρηθεί οι εργαζόμενοι στα σούπερ μάρκετ και σέβομαι τον κόπο τους».
Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ακόμα ότι: «Ο ελληνικός λαός σε αυτή την κρίση έχει δείξει χαρακτήρα και προχωράει όπως πρέπει».
Ο υπουργός Ανάπτυξης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιο Κούλογλου και στο θέμα των αναρτήσεων για τον Καραϊσκάκη που δημιούργησαν πολιτική αντιπαράθεση.
«Άνθρωποι σαν τον Κούλογλου μισούν την Ελλάδα, αυτό είναι το πρόβλημά τους» ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης και συνέχισε: «Γιατί μισεί την Ελλάδα ο κάθε Κούλογλου; Αυτή στη στιγμή το σύνολο του ευρωπαϊκού τύπου αναφέρει την Ελλάδα σαν ένα καλό παράδειγμα διαχείρισης της κρίσης σε αντίθεση με την Ισπανία. Είναι άλλο να αναρτά μια γελοιογραφία μια εφημερίδα και άλλο ένας πολιτικός».
Ο υπουργός Ανάπτυξης κλείνοντας ανέφερε: «Έως εδώ με την υποκρισία τους. Η Ελλάδα τα πάει καλά. Είμαστε περήφανοι για την Ελλάδα μας και δεν θα δώσουμε λογαριασμό σε κανένα Κούλογλου».
Η ανάρτηση Κούλογλου και η απάντηση ΝΔ για «χυδαιότητα»
Την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία κάνει λόγο για «χυδαιότητα» προκάλεσε μια ανάρτηση του Στέλιου Κούλογλου στο twitter.
Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε «όταν γυρίσω» και ανήρτησε ένα σκίτσο, το οποίο αναπαριστά έναν φανταστικό διάλογο του Γεωργίου Καραϊσκάκη με έναν Έλληνα φουστανελά: «Γιώργο Καραϊσκάκη, κόβουν το 50% στους μισθούς!», λέει ο φουστανελάς, με τον ήρωα της Επανάστασης να απαντά: «Μένω σπίτι αλλά όταν γυρίσω θα τους γ@@σω!».
Υπενθυμίζεται ότι ανάλογη ανάρτηση, που είχε επίσης προκαλέσει αντιδράσεις, είχε κάνει προχθές ο πρώην δημοσιογράφος της ΕΡΤ, ο οποίος εργάζεται στο γραφείο Τύπου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Σωτήρης Καψώχας. Για τους απλήρωτους εργαζόμενους και δημοσιογράφους της “Αυγής” και του “Κόκκινου” πάλι ούτε λόγος, ε;
Η οργισμένη απάντηση της ΝΔ
«Τις τελευταίες ώρες στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ των οποίων ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου, επιδίδονται σε διαγωνισμό χυδαιότητας την ώρα που η χώρα δίνει σκληρή μάχη με όλες της τις δυνάμεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.
«Καλούμε τον κ. Τσίπρα να πάρει θέση για αυτές τις χυδαιότητες. Αν δεν τις αποδοκιμάσει, σημαίνει ότι τις υιοθετεί. Αυτές τις κρίσιμες στιγμές χρειάζεται ενότητα κι ομοψυχία κι όχι μίσος και χυδαιότητα. Αλλά κάποιοι, όπως και στο παρελθόν, ποντάρουν στον πόνο μήπως κερδίσουν πολιτικούς πόντους. Ούτε ντράπηκαν, ούτε ντρέπονται», καταλήγει.
Κούλογλου στο MEGA: Το ‘ριξε στο… χιούμορ!
Τις δικές του απαντήσεις για το θέμα των αναρτήσεων για τον Καραϊσκάκη που δημιούργησαν πολιτική αντιπαράθεση, έδωσε μέσα από την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου.
Όπως είπε χαρακτηριστικά, όσο δυσκολότερη είναι μία κατάσταση, τόσο περισσότερο χρειαζόμαστε το χιούμορ.
«Έχω υπάρξει πολεμικός ανταποκριτής και σας πληροφορώ ότι η καλύτερη ανάσα σε συνθήκες πολιορκίας- στο Σεράγιεβο για παράδειγμα-ήταν οι χιουμοριστικές εκπομπές. Ο κόσμος έχει ανάγκη το γέλιο.
Επομένως η ιστορία που ξεκίνησε η Νέα Δημοκρατία από κάποιες γελοιογραφίες στο tvxs.gr δεν έχει καμία σημασία. Άλλα σκίτσα μας αρέσουν, άλλα όχι, αλλά είναι θέμα Δημοκρατίας.
Δεν χρειάζεται να λογαριαστούμε με την κυβέρνηση, η κατάσταση είναι σοβαρή» είπε μεταξύ άλλων.
Αναφέρθηκε δε σε άλλες χώρες της ΕΕ και είπε ότι δίνουν μεγάλο ποσοστό του μισθού, την ώρα που η κυβέρνηση αρκείται σε επίδομα 800 ευρώ (σε ποιες χώρες δεν διευκρίνισε γιατί πχ στην Ιταλία, όλοι οι πολίτες ξεσηκώνονται κατά του Μόντε και ζητούν παραίτηση, λέγοντας ότι έχουν κλειστεί στα σπίτια τους, χωρίς να έχουν να φάνε και χωρίς καμία πρόβλεψη από την Κυβέρνηση). Βρήκε ευκαιρία να αλλάξει το εργασιακό τοπίο η κυβέρνηση λόγω του κοροναϊού, συμπλήρωσε ο κ. Κούλογλου!
*φωτο το επίμαχο tweet

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου