Thursday, 28 March, 2024

«Δημοκρατία» για δημοσκόπηση MRB: Πάλι θα ζητάνε συγγνώμη οι δημοσκόποι Μέχρι και το ΚΚΕ έβγαλαν τρίτο!

Μόλις χθες βγήκε η νέα δημοσκόπηση της MRB που παρουσιάστηκε από σύσσωμο τον καθεστωτικό τύπο ως «αποτύπωση της κοινής γνώμης». Βεβαίως, όπως αποδείξαμε ήδη η δημοσκόπηση «πάσχει» και μάλιστα με δόλο.

Αυτές τις πολύ λογικές παρατηρήσεις κάνει και η εφημερίδα «Δημοκρατία», η οποία χαρακτηρίζει «παραδοξότητες», τα όσα περιέχει η δημοσκόπηση της MRB. Όπως χαρακτηριστικά τονίζει η εφημερίδα «το ευαίσθητο και λίαν αμφιλεγόμενο σημείο της δεν είναι το προβάδισμα που δίνει στη ΝΔ, αλλά το γεγονός ότι εμφανίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και ως καταλληλότερο για πρωθυπουργό έναντι του Αλέξη Τσίπρα».
Και συνεχίζει, φτάνοντας στο «ζουμί»: «Δηλαδή τον κ. Μητσοτάκη στο 28,2% με τον κ. Τσίπρα στο 25,2%. Στην ίδια μέτρηση το ΚΚΕ βρίσκεται στην τρίτη θέση, ενώ η Ένωση Κεντρώων φτάνει ως 5,8%!»
Και τελειώνει το άρθρο κάνοντας μια… πρόβλεψη για το άμεσο μέλλον: «Άλλωστε, ύστερα από εκείνες τις εκλογές ο διευθύνων σύμβουλος της MRB, Δημ. Μαύρος, ήταν εκείνος που ταπεινωμένος ζητούσε «συγγνώμη» για την αποτυχία των δημοσκοπήσεων. Να το ξέχασε τόσο γρήγορα ή απλώς εθίστηκε»;

«Δημοκρατία» για δημοσκόπηση MRB: Πάλι θα ζητάνε συγγνώμη οι δημοσκόποι Μέχρι και το ΚΚΕ έβγαλαν τρίτο!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου