Tuesday, 23 April, 2024

Διάψευση Καμμένου για τα περί νέου κόμματος – “Έφυγα από την πολιτική”

Σε κατηγορηματική διάψευση δημοσιευμάτων που τον ήθελαν να συζητά με τον Τάκη Μπαλτάκο για τη δημιουργία νέου κόμματος στον χώρο της Δεξιάς

προχώρησε ο Πάνος Καμμένος.
Ειδικότερα, με ανάρτησή του στο Twitter, ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε τα εν λόγω σενάρια ως “ευσεβείς πόθους κάποιων”, υπογραμμίζοντας ότι “δεν έχουν καμία βάση αλήθειας”.
“Όλα αυτά είναι ευσεβείς πόθοι κάποιων και δεν έχουν καμία βάση αλήθειας. Ισχύει μόνο ότι ο ίδιος ανακοίνωσα με την απόφαση μη καθόδου στις εκλογές”, έγραψε στο Twitter ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.
πριν από μερικές ημέρες σε δηλώσεις του στα εγκαίνια της έκθεσης αυτοκινήτου που άνοιξε για τον γιο του ο κ. Καμμένος είχε επισημάνει ότι έφυγε από την πολιτική. «Έφυγα από την πολιτική και μπορώ πλέον να στηρίξω τα παιδιά μου» είχε πει τότε.
Τι ανέφερε το δημοσίευμα για τις ζυμώσεις για δεξιό κόμμα
Το αρχικό ρεπορτάζ περί ζυμώσεων για νέο δεξιό κόμμα δημοσιεύθηκε στο Flash.gr. Μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής:
“Μετά την, με εμφατικό τρόπο, εκδηλωθείσα δυσαρέσκεια του Αντώνη Σαμαρά και με τα τηλεοπτικά πάνελ να βρίθουν προσώπων που εντάσσονται ευρύτερα στο σκληρό μέτωπο της επονομαζόμενης πατριωτικής δεξιάς (Σάββας Καλεντερίδης, Φράγκος Φραγκούλης κλπ) ήρθε και ένα ραντεβού που συζητείται πολύ. Σε γνωστή ταβέρνα του Παγκρατίου συναντήθηκαν πριν λίγες μέρες ο Πάνος Καμμένος και ο Τάκης Μπαλτάκος.
Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ και ο πρώην γραμματέας της κυβέρνησης Σαμαρά συνδέονται μεν φιλία αλλά δεν ήταν μόνοι τους το τραπέζι Μαζί τους βρέθηκαν κοινοί φίλοι και στελέχη των ΑΝΕΛ. Σύμφωνα με πληροφορίες από συμμετείχαντες στην ομήγυρη δεν κυριάρχησαν μόνο τα σχόλια για την απώλεια κιλών του Πάνου Καμμένου αλλά έγινε και μία συζήτηση που υποδηλώνει σοβαρές διεργασίες στα… δεξιά της Νέας Δημοκρατίας”.
Η νέα ζωή του Καμμένου
Ο κ. Καμμένος μονοπώλησε την τελευταία περίοδο πάντως το ενδιαφέρον των διαδικτυακών μέσων με τη νέα ζωή του, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τους πολιτικούς καβγάδες στα τηλεοπτικά «παράθυρα».
Η απομάκρυνσή του από την κεντρική πολιτική σκηνή και η χειρουργική επέμβαση στο στομάχι στην οποία υποβλήθηκε πριν λίγους μήνες, άλλαξαν την φιλοσοφία του για τη ζωή σε τέτοιο σημείο, ώστε να αποχωριστεί ακόμη και το κινητό του τηλέφωνο. «28 χρόνια το κινητό μου δεν έκλεισε ποτέ, τώρα δεν έχω κινητό», ομολόγησε πρόσφατα.
Ένα χρόνο μετά την παραίτησή του από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ο Πάνος Καμμένος είναι αγνώριστος και πιο ήμερος από ποτέ.
Κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από φίλους και συνεργάτες, όταν εμφανίστηκε στις αρχές της εβδομάδας στα εγκαίνια της νέας εταιρείας πώλησης αυτοκινήτων, με την οποία θα ασχοληθεί ο γιος του Ηλίας.
Ο πρώην υπουργός έκλεψε τις εντυπώσεις (και τα φλας των φωτογράφων), ενώ οι φωτογραφίες όπως και οι δηλώσεις του κάνουν εδώ και αρκετές ημέρες τον γύρο του διαδικτύου.
«Έφυγα από την πολιτική και μπορώ πλέον να στηρίξω τα παιδιά μου» ανέφερε σε δηλώσεις του, ενώ ήδη από το περασμένο καλοκαίρι έχει ανοίξει ένα μπαρ στη Βουλιαγμένη για τον άλλο γιο του. Αναφερόμενος στο διάστημα που ήταν στην ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι τότε «δεν κοιμήθηκα πάνω από δύο ώρες. Η αγάπη μου προς την πατρίδα μου παραμένει. Αλλά κάποια στιγμή και οι πολιτικοί αλλά και οι πολίτες πρέπει να παραδίδουμε τη σκυτάλη στη νεότερη γενιά».
Τα χαμένα κιλά
Ο κ. Καμμένος είναι πολύ ανανεωμένος, έχοντας χάσει δεκάδες κιλά τους τελευταίους. Πώς όμως κατάφερε να τα χάσει; Πολλά είναι εκείνα που έχουν ακουστεί. Σύμφωνα με ορισμένα σενάρια, μία επέμβαση στο στομάχι τον έβαλε σε διαδικασία αυστηρής δίαιτας, ενώ σύμφωνα με άλλα, ο κ. Καμμένος έχει κάνει και βελονισμό. Άλλα σενάρια αναφέρουν ότι έκανε λαπαροσκοπική επιμήκη γαστρεκτομή.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο κ. Καμμένος δείχνει αναγεννημένος και έτοιμος για restart!
thetoc.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου