Thursday, 25 April, 2024

Διπλό «όχι» Μεϊμαράκη σε οικουμενική και ασφαλιστικό

Δεν με απασχολεί καθόλου το σενάριο της οικουμενικής κυβέρνησης» ξεκαθάρισε ο κ. Μεϊμαράκης κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχωρεί στη Θεσσαλονίκη. «Αν δεν τα καταφέρει ο Τσίπρας οφείλει να παραιτηθεί και να ακολουθηθούν οι διαδικασίες που προβλέπει το Σύνταγμα» συμπλήρωσε ο κ. Μεϊμαράκης «γιατί θεωρώ απίθανο αυτό το σενάριο».

Ο ίδιος επανέλαβε: «δεν θα ψηφίσουμε τα μέτρα για το ασφαλιστικό όχι γιατί γίναμε ξαφνικά αντιμνημονιακοί αλλά γιατί τα μέτρα είναι υφεσιακά». Θεωρώ ότι εξακολουθεί να ισχύει η απόφαση της Κ.Ο αλλά θα επανεξετάσουμε τις προτάσεις και να καταθέσουμε βελτιωτικές προτάσεις στα όργανα του κόμματος.

«Η Ν.Δ. είναι έτοιμη να κυβερνήσει, όπως ήταν και τον Σεπτέμβριο» είπε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, «δεν χρειαζόμαστε χρόνο προετοιμασίας».

Ερωτηθείς για την εσωκομματική διαδικασία, ο κ. Μεϊμαράκης ανέφερε ότι «δεν υπάρχουν στρατόπεδα στη Ν.Δ.» και ξεκαθάρισε ότι «μόλις υπάρξει ανανέωση, θα εξαλειφθούν ή έστω θα συρρικνωθούν όλα αυτά».

Καταλήγοντας, έκανε ειδική μνεία στην αναγκαιότητα η ανανέωση να συνοδευτεί με αξιοκρατία, «καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα έχουμε, όπως είπε,  ευνοιοκρατία».

Διπλό «όχι» Μεϊμαράκη σε οικουμενική και ασφαλιστικό

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου