Thursday, 28 March, 2024

Δολοφονία Καραϊβάζ: Το σκίτσο της Εφημερίδας των Συντακτών

Την αντίδραση της κυβερνητικής εκπροσώπου, αλλά και χρηστών των social media, έχει προκαλέσει
ένα σκίτσο που δημοσίευσε σήμερα η “Εφημερίδα των Συντακτών”, σχετικά με τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Ο αστυνομικός συντάκτης έπεσε νεκρός από τα πυρά δύο εκτελεστών, που του έστησαν καρτέρι έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, το μεσημέρι της Παρασκευής.

Στο σκίτσο που δημοσιεύει η εφημερίδα, απεικονίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης να επιβαίνει στο μηχανάκι των δύο εκτελεστών του δημοσιογράφου και ενώ ένας εξ’ αυτών πυροβολεί και σκοτώνει τον Γιώργο Καραϊβάζ, ο Πρωθυπουργός εμφανίζεται να πίνει καφέ και να διαβάζει εφημερίδα. Πρόκειται για σκίτσο του Πέτρου Ζερβού.

Στη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, η Αριστοτελία Πελώνη ερωτήθηκε για το συγκεκριμένο σκίτσο. “Δεν ξέρω πώς να το σχολιάσω. Απαράδεκτο να εμφανίζεται ο Πρωθυπουργός στη μηχανή με αυτή την απεικόνιση” είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος και στη συνέχεια άσκησε κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι “το αφήγημα που επιδιώκεται να περάσει από την Αξιωματική Αντιπολίτευση κυρίως ότι η Ελλάδα είναι Κολομβία είναι παντελώς ανυπόστατο και θα παρακαλούσα να είμαστε και πολύ προσεκτικοί και να είναι πιο προσεκτικός και ο κ. Τσίπρας ως πρώην Πρωθυπουργός όταν αναφέρεται σε ένα τέτοιο αφήγημα, σε αποικία εγκλήματος διότι θα έπρεπε να έχει γνώση και των στοιχείων και θα έπρεπε να είναι και πιο προσεκτικός και να μην διασύρει τη χώρα στο εξωτερικό”.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου